امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گفتگـــــــــــوی آزاد » 163

(09-07-2014، 15:02)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 15:01)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 14:59)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._.

ساعت چنده.-.؟
4 و نیم-_-...
تنکس-_-..
خواهش-_-...

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ~Mahnaz~
آگهی
(09-07-2014، 15:05)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 14:59)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گلابى؟

ديدم عوض شد رو به بد نه زيبايي..Angel

گلابی دوس دخترته =||| -____-

مهم نظر خودمه ک بسیار بسیار مورد پسند واقع میشم و همه منو دوس دارند ! Angel

میتونی تجدید نظر کنی !!! Sleepy

خود پسند ، مغرور ، خودخواه
« گفتگـــــــــــوی آزاد » 163 142
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI
خدافس-_-...

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(09-07-2014، 15:01)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 14:58)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 14:54)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 14:52)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سارا؟!

سلام ..

چی شده خانوم؟

هیچی !

مریم محروم شد ):

واقا؟!

وا ..

خوب ب اون چیکار دارن؟

ایم!

شمارشو نداری؟

راسی گوشیمو عوض کردم^_^

سیمکارتمم امروز میگیرم(:

دارم ..

مبارکه .. چیه گوشیت؟
قابلی نداره:|

هوآوی:|

نمیدونم چی چی-_-
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(09-07-2014، 14:49)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 14:46)♥ℜOℳℓnÅ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 14:39)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

((:

سلـ ــــــــآمـ ـــــــ

D:
سلااااااااام

ت که جواب نمیدی من چرا سلام میکنمDodgy

سلــــــآم عزیزمــــ ـــــ

^ـــ^*

خوبی؟!

-__-
کی گفتـه من جوآب نمیدمــ؟
من خیلــیم خوشحآل میشمــ   (:
ت ک عجقـــی ^___________^

میدونی آخه بعضیا فک میکنن که خیلی بالان و به خاطره همین فک میکنن ما در هدشون نیستیم ج.... سلاممونو نمیدن...
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
(09-07-2014، 15:05)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 14:59)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گلابى؟

ديدم عوض شد رو به بد نه زيبايي..Angel

گلابی دوس دخترته =||| -____-

مهم نظر خودمه ک بسیار بسیار مورد پسند واقع میشم و همه منو دوس دارند ! Angel

میتونی تجدید نظر کنی !!! Sleepy
پاى ديگران رو وسط نکشAngel

از اين دبه بزگ ها هستن 220ليترى ها..

بگو بابات بخره يه ترشى ريزى در آينده نياز دارىAngel
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Aiden Pearce
(09-07-2014، 15:05)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ._. !

سلــآم (:
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(09-07-2014، 15:07)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافس-_-...
بتمرگ-_-...

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، Aiden Pearce ، Dead Silence ، Brooklyn Baby ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ~Mahnaz~
سینا من هر چی بکم اونا کار خودشونو میکنن،از جمله امیررضاو...اینو از شناختشون میگم...
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ســیـــنــا
کسی به صابر یا عرفان نمیگه؟؟!؟!؟

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان