امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گفتگـــــــــــوی آزاد » 163

(09-07-2014، 14:02)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جونه مادراتون نقل و قول نکنید :|

کپی هم نکنید :|

سیو هم نکنید :|

فقط نگاه کنید :|

جونه مادرت ._.

--

این بی افته ؟ :||||

ما رو اوشکول فرض کردی !؟ -_-

فک کنم 10 سال ازت بزرگتره ||||||||||||||:

(09-07-2014، 14:03)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تینا میخوام اواتار بعدیم این عکسو بزارم
نطر؟

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.funpatogh.com/uploads/admin/13506603373.jpg

خوشگلهههه ^________^
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Navisa. ، ~KiAηA~ ، † αƖιєη †
آگهی
(09-07-2014، 14:06)R.t.R.d نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آواآآآآآآآآآآآ سلام :v
امیر چرا این دخدره فلان فلان شده هممو زده دائم محروم کرده؟ :|

با خودش مشکل داره؟ :|
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
« گفتگـــــــــــوی آزاد » 163 123
خدافظ همگی ._.
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، First Star ، melodi+ ، Navisa. ، Jack Daniel'ѕ ، Brooklyn Baby ، ~KiAηA~ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، † αƖιєη †
آوا :v
دریای غم:مادر
(09-07-2014، 14:06)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 14:02)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی هسی؟

هستم ولی در اصل نیستم :|

دارم صفه ی اصلی رو رفرش میکنم منتظر نسخه جدیدم :|

توبه ی فوش کردم|:لعنتی>.<
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(09-07-2014، 14:05)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: جونه مادراتون نقل و قول نکنید :|

جونه مادرت ._.
رکی 0ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ0

نگو بقلیش تویی که عکستو دیدم

اره منم :|

تو دیدی
نورا دید
رضا دید
ایسان دید :|

الانم همه دیدن :|

___

نقل و قولاشونو ویرایش کن |:

لدفـــن >_<
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Navisa. ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ~KiAηA~ ، First Star ، Mᴏsᴇs
(09-07-2014، 14:06)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 14:02)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جونه مادراتون نقل و قول نکنید :|

جونه مادرت ._.

تو خوشگل تری(:
این رکی نیست

بدرود کم دروغ بگیدkaffe2
Channel
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Navisa. ، ~KiAηA~ ، Mᴏsᴇs ، † αƖιєη †
(09-07-2014، 14:02)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 14:01)hamid ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 13:57)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 13:53)hamid ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی چطوری؟

داغونم
تو چطوری ؟

چرا؟
هی منم دست کمی از تو ندارم
حالم بده دستمم درد میکنه

تو رو میبینم داغون تر میشم

(09-07-2014، 14:00)K!ng LoL B@X نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 13:59)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 13:58)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 13:57)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داغونم
تو چطوری ؟

تا حالا ندیده بودم یه پسر داغون باشه ._.

دلم درد میکنه

باز حرکت زدی بی کمر Smile

نیشتو ببند
من توبه کردم

نمیدونی چی کار کردم که
دیشب پاره شدم
چرا منو میبینی داغون میشی؟
➖⃟?•• ʙᴇ sᴜᴄʜ ᴄʀᴀᴢʏ ᴛʜᴀᴛ ʙᴇʟɪᴇᴠᴇ ʏᴏᴜ ᴄᴀɴ ᴅᴏ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ ʏᴏᴜ ᴡᴀɴᴛ

اونقدر دیوونه باش که باور داشته باشی میتونی هر کاری رو انجام بدی
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
رکی خداییش تو 14 سالته؟0______________0

بهت میخوره 30 سالت باشه:|

دروغ گوی 30 ساله-_-

:|||||

خودتی؟
 سپاس شده توسط Navisa. ، Mᴏsᴇs ، ~KiAηA~ ، ∆ MeRzaD ∆ ، First Star ، † αƖιєη † ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
رکی دوس پسرت خوبهه *._.* !
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Mᴏsᴇs ، ∆ MeRzaD ∆ ، ~KiAηA~ ، First Star ، † αƖιєη † ، Navisa.

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 15 مهمان