08-07-2014، 14:18
بچه ها موضوع رو مهم نمی کنید؟؟
|
زیر 1 سال عضویت ممنوع!!! |
||||||||||||||||||||||||||||||||
08-07-2014، 14:18
بچه ها موضوع رو مهم نمی کنید؟؟
08-07-2014، 14:19
شومپت شومپت شومپت اره شومپت شومپت شومپت!!!
خوراک مُرغ لامصب پارسال قبله عید چه غوغایی بود ! هعی -_- !! آدم رغبت میکرد بیاد فلش :| (( منظورم قبله 92)) بعدشم خوب بود ! 60و عمو صابر زد ^_^ !! هعی -__-!! الان دیه ادم بزور میاد ! ولی بازم این نیز بگذرد !
08-07-2014، 14:19
با نوری تو ی انجمن دیه آشنا شدم!^_^
نوری یادته؟^_^ اسمتcrazy بود(: من اونموقع هنوز خنگ بودم:| با نوری ب دوران رسیدم
آوووووورع منم اولین آواتار و امضام اینا بوودن
آواتار دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. امضا دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. عنوانمم گذاشته بودم گیتا ریست انجمن
08-07-2014، 14:20
نقل قول: در اون حد یادم نیس :v عاقا به این فکر کنید دو روز دیگه شماها میشید قدیمی ترین کاربرای فلش بعد براتون تاپیک میزنن میگن شما اینارو یادتونه ._.*
اخ اینو الان یادم اومد
من و فرید میرفتیم بیلیارد تارا هم دوست داشت بیاداما نتونست خخخخخخخ فکر کنم اول فرید شکستش دادم اما بعد اون منو! بعدشم یک وبلاگ زدم امتیازامون رو ثبت کردم و...
اینجا از گفت و گو شلوغ تره ((::
حالا همه با هم بگین شومپت شومپت شومپت اره شومپت شومپت شومپت
08-07-2014، 14:21
هعی._.
خدا بریم ب گذشته باشه؟._. چرا؟ آخه چرا؟>_< فکرشو نمیکردم اینقد سریع بگذره(:
(08-07-2014، 14:20)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. من نمیخوام قدیمی شم دوست دارم تا اخر اینجا باشم
مرضی یادته باهم دعوا کردیم روز تولدت :V
بعدش آشتی کردیم ._.* انقدر عصبانی بودی که ارسال هیچکی رو نمیدید ! خدا نکنه یکی میرف تو فاز غم :| ! کل کاربرایی که تو گفتگو بودن طوری رفتار میکردن که ناراحتن،ولی واقعا ناراحت میشدن (: ! با این شکلکه خیلی خاطره دارم این شکلک هم رو که فاطی دربست یه مدت استفاده میکرد ._. --->:hiccp: چقد بعضیا شاخ بازی درمی آوردن :| و من چقدر زر زدم :| !!
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|