امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 4.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گــفـتگـوے آزاد » نسخه 162

(08-07-2014، 2:01)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-07-2014، 1:59)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-07-2014، 1:58)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-07-2014، 1:53)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-07-2014، 1:50)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی اونه باورم ندارهcry2cry2

غصه ما قصه هاس:V
چه ربطی دش=|
خاله من روانی شدم!

اثرات اونجاس|:
کم کم رفع میشه|:
خوبه من کاهی اوقات هنگ میکنم ،هپروت میحرفم|:
به خالت رفتی|:
طبیعیه|:

پ ارثیه?|:
خدا روشکر
فک کردم من فقد چیز هل شدمBig Grin

اره باو!خونوادتن هممون خلیم|:
میگما|:
تو خواهر زادمی|:
هلن خواهرم|:
ینی تو پسر هلنی|:
ولی هنو بابا نداری|:

هلن ننه منه!:V
خخخخخ:|
خاله احتمالا پرورشگاهیم.__.
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
آگهی
(08-07-2014، 2:04)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-07-2014، 2:01)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-07-2014، 1:57)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-07-2014، 1:55)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-07-2014، 1:52)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گـــریـــه نکــن حــالــا |:
اشتی نکنه چه گِلی بریزم به سرم|:

قــانـــون طلـــایی به درکــــ (:

اها به درک بگم؟|:
نمیشه به زبونم نمیچرخه:|

تفکیکش کـــن

بخش بخش تکـــرار میکــنیمـــ |:

بـــــ دَ رَ کــــــــــ

همچـــین کــــ رو بــــاید غــــلیظ بگـــــی |:

بــــــــــ د ر ل کــــــــــــــ
|:
              « گــفـتگـوے آزاد » نسخه 162 102

(08-07-2014، 2:03)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-07-2014، 2:01)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-07-2014، 1:59)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-07-2014، 1:58)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یــه مخاطـب خاص نداریمـــ کــــه…
.
.
.
.
.
.
.
.
.
اوه اوه حواسمـــ نبود الان میاد میبینه!
آقا اشــتباه شد داریم داریم خوبشم داریم!
منظورت منم دیه؟
لطف داری^_^

خـــواهــش میکــنم 0ـــــO
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ببخشـــید شمـــا؟؟؟؟ (:
من؟
|:

ببخشـــید ببخشـــید

بــا خودمـــ بودمـــــــ -___-

وگـــرنه مـــن تورو از وقـــتی mobina12 بودی میشـــناسم عزیزمـــ |:
بآی
cof
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα
سلام .
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، -м α є ∂ є- ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(08-07-2014، 2:04)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-07-2014، 2:01)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-07-2014، 1:59)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-07-2014، 1:58)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-07-2014، 1:53)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه ربطی دش=|
خاله من روانی شدم!

اثرات اونجاس|:
کم کم رفع میشه|:
به خالت رفتی|:
طبیعیه|:

پ ارثیه?|:
خدا روشکر

میگما|:
تو خواهر زادمی|:
هلن خواهرم|:
ینی تو پسر هلنی|:
ولی هنو بابا نداری|:
تو با منم نسبت داری:|
اهورا داییمه
تو چیمی؟

جم نبند خودتو با من|:
فقد افراد خاص وارد اهل بیت من میشن|:
ولی خدایی اهورا خیلی جمعیت خونوادمون زیاده|:
بعدا معرفی میکنم|:
 سپاس شده توسط -м α є ∂ є- ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(08-07-2014، 2:05)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-07-2014، 2:03)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-07-2014، 2:01)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-07-2014، 1:59)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-07-2014، 1:58)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یــه مخاطـب خاص نداریمـــ کــــه…
.
.
.
.
.
.
.
.
.
اوه اوه حواسمـــ نبود الان میاد میبینه!
آقا اشــتباه شد داریم داریم خوبشم داریم!
منظورت منم دیه؟
لطف داری^_^

خـــواهــش میکــنم 0ـــــO
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ببخشـــید شمـــا؟؟؟؟ (:
من؟
|:

ببخشـــید ببخشـــید

بــا خودمـــ بودمـــــــ -___-

وگـــرنه مـــن تورو از وقـــتی mobina12 بودی میشـــناسم عزیزمـــ |:
خواهش میکنم
اره میدونم
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα
(08-07-2014، 2:05)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-07-2014، 2:04)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-07-2014، 2:01)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-07-2014، 1:57)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-07-2014، 1:55)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اشتی نکنه چه گِلی بریزم به سرم|:

قــانـــون طلـــایی به درکــــ (:

اها به درک بگم؟|:
نمیشه به زبونم نمیچرخه:|

تفکیکش کـــن

بخش بخش تکـــرار میکــنیمـــ |:

بـــــ دَ رَ کــــــــــ

همچـــین کــــ رو بــــاید غــــلیظ بگـــــی |:

بــــــــــ د ر ل کــــــــــــــ
|:

تکــــرار کـــن |:
 سپاس شده توسط -м α є ∂ є-
(08-07-2014، 2:06)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-07-2014، 2:04)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اثرات اونجاس|:
کم کم رفع میشه|:
به خالت رفتی|:
طبیعیه|:

پ ارثیه?|:
خدا روشکر

میگما|:
تو خواهر زادمی|:
هلن خواهرم|:
ینی تو پسر هلنی|:
ولی هنو بابا نداری|:
تو با منم نسبت داری:|
اهورا داییمه
تو چیمی؟

جم نبند خودتو با من|:
فقد افراد خاص وارد اهل بیت من میشن|:
ولی خدایی اهورا خیلی جمعیت خونوادمون زیاده|:
بعدا معرفی میکنم|:

فعلا که فامیل شدیم :}

سپاس شده توسط ~KiAηA~
(08-07-2014، 2:05)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه ربطی دش=|
خاله من روانی شدم!

اثرات اونجاس|:
کم کم رفع میشه|:
به خالت رفتی|:
طبیعیه|:

پ ارثیه?|:
خدا روشکر

میگما|:
تو خواهر زادمی|:
هلن خواهرم|:
ینی تو پسر هلنی|:
ولی هنو بابا نداری|:

هلن ننه منه!:V
خخخخخ:|
خاله احتمالا پرورشگاهیم.__.

نه مثه حضرت عیسی هسی|:
هلن حضرت مریمه|:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان