امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 4.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گــفـتگـوے آزاد » نسخه 162

(07-07-2014، 21:35)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-07-2014، 21:33)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصن از خودشون فیلم بگیرن ← حالا که هنرمند نیستن
مثلاً ما فلان جاییم we love you flashkhor    :|

سوژه خندست که « گــفـتگـوے آزاد » نسخه 162 43

چرآ؟
 سپاس شده توسط Navisa.
آگهی
سارا بیا پیش من دستپختمم خوفه ^_^
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
« گــفـتگـوے آزاد » نسخه 162 43
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Magical Girl
درود بر همگی
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Navisa. ، ஐற£ℒἶ†дஐ
رضا اومد ^_^* ! ..

سلام رضا ._.*
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe « گــفـتگـوے آزاد » نسخه 162 43
 سپاس شده توسط sjmmc ، Mᴏsᴇs
(07-07-2014، 21:36)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-07-2014، 21:31)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-07-2014، 21:28)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-07-2014، 21:22)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-07-2014، 21:20)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تقریبا هر چیزی که بشه دانلود کرد ._.
عین آدم بگو چیا رو دیدی یه چیز قشنگ بهت پیشنهاد کنم! :|

teen wolf رو از دوستم خواستم! فصل یکش رو نداشت! دوش رو داشت! بعد نکته جالب اینه که دیده بودش! :|
walking dead 

supernatural 

teen wolf 

under the dome

constantine

vampire diaries

game of thrones

arrow هنوز ندیدم ._.

flash اینم ندیدم ._.
viking
breaking bad
dexter
lost
shameless us
ینی کسی هستdexter , lost , breaking bad  رو ندیده باشه؟ :|
پرسیدم چی دیدی اینا رو گفتی خب! :|گفتم حتما ندیدی دیگه! :|
Take The Gun
&
Count To Three
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆
(07-07-2014، 21:37)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه گفتین این دوتا کین ؟ :|

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://upload7.ir/images/06999520065264231772.jpg

دیــن و الکس سوپرنچــرآل. -_-
 سپاس شده توسط Navisa. ، Ƒαкє ѕмιƖє
(07-07-2014، 21:36)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-07-2014، 21:35)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-07-2014، 21:33)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-07-2014، 21:31)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-07-2014، 21:29)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا حضرت فیلو کجا ور دارم بیارم D-:
هرکی از هنر های خودش فیلم میگره و به اشتراک میزاره.
تِموم
مشکل ما اینجاست که تو فلش هیچ هنرمندی وجود نداره :|

اصن از خودشون فیلم بگیرن ← حالا که هنرمند نیستن
مثلاً ما فلان جاییم we love you flashkhor :|
نه هنرمندن نه بیکار (..*)

پس بیکار نیسن که عکس میگرن؟1!
عکس گرفتن در چهار ثانیه خلاصه میشه
فیلم گرفتن تو پنج دقیقه..
 سپاس شده توسط sjmmc ، CTG
(07-07-2014، 21:33)ツツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

cry girl .. !

http://wisgoon.com/media/pin/images/o/2013/11/1384864610142908.jpeg

جوونیاشو نیگا .-.

http://axgig.com/images/07215681708978910747.jpg
هیچ عکسی مثه عکسایی که من ازین دارم نمیشه :v
 سپاس شده توسط sjmmc ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ~Mahnaz~
(07-07-2014، 21:37)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب خدافظ ._.
کجا؟ :|
Take The Gun
&
Count To Three
کاش یکی بود من باهاش دعوا میکردم! -_-

من دلم میخواد دعوا کنم -_-

کی داوطلبه؟ -_-

سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Navisa.

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان