(07-07-2014، 13:10)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-07-2014، 13:04)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-07-2014، 13:03)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-07-2014، 13:00)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
رزی و مرزاد|:
بنال :/
شهرام|:
تو بنال|:
حوصلم سرید|:
والا من میخواستم برم کال اف بازی کنم ...
تو که سرت با عشقت گرمه =)
ببین بهت گل هم داد .-.
خف بمیر رزی|:
تو هم سرت با مش غلام حسن گرمه|:
خیلی دوسش داری،نه؟؟؟
(07-07-2014، 13:11)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-07-2014، 13:09)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-07-2014، 13:07)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نقل قول: ن من نمیدونم|:
تو بگو|:تو بهتر میدونی|:
درسشو زیاد خوندی|:نقل قول:ازین گرفتی .-.تقدیم به عشقم کیانا
ن>.<
میزنمتا>.<
منو با این جم نبندین>.<
من تا دوروز پیش با این دعوا داشتم،تازگی دارم سعی میکنم باهاش خوب شم|:
امیر کجاست؟ :|
ب تو نگفتم؟؟؟؟
دیه نمیاد|:
نمیتونه بیاد|: