امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 159(2 )ஜ۩۩ஜ

سلام ! ._.
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 159(2 )ஜ۩۩ஜ 174
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، First Star ، Dead Silence ، melodi+
آگهی
(05-07-2014، 17:02)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شـ..ـایـد مُـــــــردم ، حــــَواســَم نیسـت ..
مردی._.

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Dead Silence
(05-07-2014، 17:02)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه مرده باشی اینجا چیکار میکنی |:
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط Dead Silence
(05-07-2014، 17:02)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 16:59)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 16:56)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

طبق گفته ی رضا:
اصن من از این ب بعد بابای عرفانم:|
طبق گفته من:|؟

تو گفتی برید باباتون رو نوینسده کنید خو منم میخوام نوینسده شم پس میمر بابای عرفن شم:|
تو هم برو بابای ایمان شو بلکه نوینسده شی |:

شما بیاید ...

استغفرلله:|
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، tyjtfhdhr
(05-07-2014، 17:00)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نورا :v

خجالت بکش -_-

من زن باباتم -_-

باید بهم احترام بزاری -_-

:|||
 سپاس شده توسط First Star ، ERF@N ، Mᴏsᴇs
راستی من سلام نکردم ببخشیدBlush
سلام
 سپاس شده توسط melodi+ ، ERF@N ، Mᴏsᴇs ، melodi+
(05-07-2014، 17:02)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 17:00)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 16:59)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 16:57)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســـلام.

فلان فلان شده ویرایش نکن! تهش از مدیریت می افتم:|
ملت اون همه کار میکنن از مدیریت در نمیان توام با این قضیه از مدیریت در نمیای فقط واست دردسر میشه :|

نورا :v

من میخوام محروم شم با اکانت ماکان!
تا 2 هفته سعادتشو نداری :v

مرضیه چته؟

ســلام آیسان.
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 159(2 )ஜ۩۩ஜ 174
 سپاس شده توسط ERF@N ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Mᴏsᴇs ، Dead Silence
(05-07-2014، 17:02)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ! ._.

سلام آیسان ^_^ !

خوبی ؟ .-.
 سپاس شده توسط ERF@N ، Ƒαкє ѕмιƖє
(05-07-2014، 17:03)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مردی._.

._.
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، ERF@N
(05-07-2014، 17:03)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راستی من سلام نکردم ببخشیدBlush
سلام
عجب مارمولکیه:|||....

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ERF@N

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان