امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 159(2 )ஜ۩۩ஜ

(05-07-2014، 12:49)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 12:48)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 12:45)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 12:44)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 12:41)khooroos نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 159(2 )ஜ۩۩ஜ 126

افق نگاه تو مثل آسمون لاجوردیه

توی قطبم قدم زدن با تو مثل حس کویر گردیه

گرم گرمم از اتفاق تو با وجودیکه روز سردیه

به درختای چیتگر میگم با تو من یه آدم دیگم

/:

درختای چیتگر چین دیگه ؟! :||||

(05-07-2014، 12:42)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شوما؟:|

بابا ی شوخی کردم با سروش هزار تا ننه بابا پیدا شد:|

اعصاب آدمو گند میزنین!

فس
مرضیه نرو .. امروز شوخیای بدتری با من کردن ((:

آخه نمیدونن قضیه چیه عین جُغد میپرن وسط!
بیخیال میگم >_<

عصبی شی اونا خوشال تر میشن ((:

سلام صادق!
من من باهاشون دشمنی دارم؟Dodgy

جالبه هااا

ب من چ؟ب خودش بگو (..*)

(05-07-2014، 12:49)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 12:48)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیخیال میگم >_<

سلام صادق!
از این خنده ها نذار خوشم نمیاد! :|سلام.. =)

سلام ((((:

محمد؟با صادق کار داشی؟بیا اومد -______-
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، sjmmc
آگهی
(05-07-2014، 12:50)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 12:48)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

استادم 0_0

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/h0rbukcnmjo5c0cfvsxu.jpeg

._.
چ خزه._.

دان سه اي کيدو -_-

بي ادب -_-
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Mσηѕтєя Gιяℓ
آیسان اومد._.

مهرزاد شر ور نبافیا._.

با تو هم هستم ممد._.

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Mohammad 77
ســـلام.

رضـا burzum  میشناسی؟ :>
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 159(2 )ஜ۩۩ஜ 126
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، امیررضا* ، Mohammad 77 ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، Brooklyn Baby ، Dead Silence
(05-07-2014، 12:51)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 12:49)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 12:45)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 12:44)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیخیال میگم >_<

سلام صادق!

جالبه هااا

خیلی خبیثیcry girl
Wink...
(05-07-2014، 12:52)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گشنمه هنوز ناهار آماده نشده!
خسته ام اینقد که تایپیک زدم
انگشت دستم درد میکنه چون توی کلاس والیبال دوبار پشت سر هم آسیب دید
دارم میمیرم
-_______________________________-

شما با من کاری دارین؟
سارا دلم نمياد بگم ._.

بينتون فاصله بندازم ._.
 سپاس شده توسط Magical Girl
(05-07-2014، 12:52)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان اومد._.

مهرزاد شر ور نبافیا._.

با تو هم هستم ممد._.

سکه الان چنده؟؟ :V
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
(05-07-2014، 12:52)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ((((:

خدافظ! :|
Take The Gun
&
Count To Three
(05-07-2014، 12:52)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســـلام.

رضـا burzum  میشناسی؟ :>
آره._.

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط melodi+
(05-07-2014، 12:52)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیخیال میگم >_<

سلام صادق!

جالبه هااا

ب من چ؟ب خودش بگو (..*)

(05-07-2014، 12:49)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیخیال میگم >_<

سلام صادق!
از این خنده ها نذار خوشم نمیاد! :|سلام.. =)

سلام ((((:

شما دارین با روش غلط امیدواری میدین خوب

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان