03-07-2014، 22:08
Harfayo ke ro delet mondebogo
|
●▪▪ صـنـدلـی داغ ▪▪● |
|||||||||||||||||||||||||||||
03-07-2014، 22:08
Harfayo ke ro delet mondebogo
03-07-2014، 22:14
سلام نیایش*^_^*
خوبی؟ بهترین دوستت تو فلش= واس اینا شکلک بزار من خودت روژینا آقا صابر آوا مدیر آرمینا(مدیره نه) عرفان مدیر ایمان مدیر نفس شیوا فلشخور مامان بابا تا به حال عاشق شدی؟ چن بار؟ خواننده مورد علاقت چن سالته؟ خدافس
(03-07-2014، 22:04)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. مهر بون ولی زود عصبی میشی. مدیر خوبی هستی خاصی (03-07-2014، 22:08)ЯØறдητ!c✘ G!гL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. همع حرفامو بهت زدم
03-07-2014، 22:52
سلام .-.
خوبی؟! ._. واسه اینا شکلک بذار: من مهشید تارا ستاره مهتاب میترا خودت رژی ویدا آوا فرین فاطی مرضیه[frost] اون یکی مرضیه آرمینا امیررضا پویا رزی فرین لادن صابر 4 نفر از بهترین دوستات تو اینجا بهترین دوستت نظرتو درباره این افراد بگو (: من مهشید تارا ستاره مهتاب میترا خودت رژی ویدا آوا فرین فاطی مرضیه[frost] اون یکی مرضیه آرمینا امیررضا پویا رزی فرین لادن صابر (: برمیگردم:|
04-07-2014، 1:04
هآی
چون تو ازم سوال پرسیدی منم گفتم بپرسم میدونستی من نمیشناسمت؟! تو من میشناسی؟! من فقط میدونم اسمت نیایشه! |: تاریخ تولد؟! خواهر و برادر داریع؟! اسمشون؟! سنشون؟! چه فصلی رو دوست داریع؟! رمان میخونیع؟! از دوستات کیو خیلی دوست داریع؟! خدافسی!
04-07-2014، 9:41
(03-07-2014، 22:14)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
04-07-2014، 9:50
وآوو ! ..
بـآ حـضور نـیایـشی شـُد ^_^ ! .. خُ ! .. برآی اینـا شکـلَکـ بـزار ! .. من : آقـا صـابر : فـآطمـه : فـاطی : مونـا : نورا : خـودت : جـآستیـن (ایمـان) : اون یکـی ایمـان : شیوآ : خُب دیگـه دآفـــظ :} ! ..
(03-07-2014، 22:52)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. (04-07-2014، 1:04)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خدافس عزیزم (04-07-2014، 9:50)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خدافظ عزیزم
04-07-2014، 10:10
چرا از من خوش نمیاد/: ؟
بنظرت چرا نام کاربریم [ بهتـــرین ] هست ؟ :/ یه نصیحــت بـم بکن ! یـه نصیحــت بـت کنم ؟ :/ قـدر نویسنـدگیتـو بـدون ![]() بهــم یـه شکلـــــک بـده ! خـُب دیـگه بـای.. ![]()
04-07-2014، 10:14
نظرت در مورد من چیه؟
نرت در موررد خودت چیه؟ چن سالته؟ لقبت چیه؟ اسمت ینی چی اصن؟
| |||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
• صـنـدلـی داغ نسخه 1 |