امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 158(2 )ஜ۩۩ஜ

(03-07-2014، 15:30)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 15:29)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 15:26)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 15:24)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(:

((:

(((:

((((:

((((:

(((((:

((((((:

(((((((:
خدایا......

همون خدایی ک میگی کمرتو بزنه:|
کینه ای -_-

ب من چه ب خدا گفتم بزنه من دارم نمیزنم
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
آگهی
(03-07-2014، 15:27)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

amir303
(ThousanderLVL10)
**

تاریخ ثبت نام: 12-14-2013
تاریخ تولد: مخفی
زمان محلی: 07-03-2014 , 03:57 PM
وضعیت: آنلاین (در حال ارسال پیام خصوصی @ 03:56 PM)
حالت من: Azkhodrazi

^ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ^*
مهناز من هروقت تورو ميبينم اصلا روحيه ميگيرم :|
 سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، *VENUS* ، ~Mahnaz~
(03-07-2014، 15:31)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَـلا م ^_^

تـینـا ^_^ !
 سپاس شده توسط Dead Silence
سلام .
Goodbye Flashkhor...
 سپاس شده توسط Dead Silence ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، *VENUS* ، Navisa.
(03-07-2014، 15:31)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 15:30)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 15:29)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 15:26)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 15:24)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(:

((:

(((:

((((:

((((:

(((((:

((((((:

(((((((:
خدایا......

کینه ای -_-

شکل این دختر بچه های کینه ای حسودی! -_-
یکم مرد باش -_-
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
این وبه و لینک کردم ...

چه باحاله ... (:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.bazikoodakane.blogfa.com
Goodbye Flashkhor...
آخ آخ .یه چت روم گم شدمو پیـدا کردم . رمزو یـادم بود وارد شدم .

همه ی بچه های فلش توش عضون .رمز تک تکشونم اونجـا تو پنل هست . اکثرشون الان مدیر شدن .

میخوام از احمد شروع کنم . Angel

Big Grin عـلی دعـا کن رمزاشونو عوض نکرده باشن . Big Grin
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
(03-07-2014، 15:24)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 15:20)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 15:19)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلــآم
آرمی؟ ):
جونـــم؟

من روزه نگرفتم بازم ^________^
منو که شناختی؟
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 158(2 )ஜ۩۩ஜ 190

غزل ~ TiNa ~ من بودم ! :|
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
(03-07-2014، 15:34)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 15:31)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدایا......

کینه ای -_-

شکل این دختر بچه های کینه ای حسودی! -_-
یکم مرد باش -_-

تو هروقت تونستی باباتو مرد کنی بعد بیا منو مرد کن:|
ایمان گرفتی چی گفتم؟Big Grin
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان