امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 158(2 )ஜ۩۩ஜ

سلام ._.
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، ◄Iяαи► ، Mohammad 77
آگهی
(03-07-2014، 9:40)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 9:28)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 9:23)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بـایجـازتون عـَکـس از بـابـَکـَم نـدارم ! Angel

چـرا بـآس بـه نـآزی حـسودیـم شـه !؟ (:

اون چـی دآره کـه مـن نـدارَم !؟ (:

خـاک تو سـرت که 1 عکـس ازش ندآری .

بیچـآره اون پسر ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 158(2 )ஜ۩۩ஜ 105

میخوای بدونی چی داره نازی تو نداری ؟؟

اون قیـآفه ی درست و حسـابی داره تُ نداری .
عقـل سـالم داره تو مَـعیـوبشم ندآری .
اون فـهم داره تو متـائسفـآنه نداری .
اون درکــ داره . تو با درکــ اصن آشنـا نیستی .
اون آدمـه . تو آدم نیستی .
اون خوبه ، تو بدی .

و هـزاران مثـآل دیگر .

بازم بگم ؟؟ Angel
تُ عـَکـس مـن و نـدیدی Angel

چـِرا زود قـضاوت مـیکـنی ..

مـَن تـآ هـَمـِیـن دیروز نـآزیت و درک میکـردَم Angel

بیچـارع ..

شوور و وِل مـیکنن هـمـین مـیشـه آخررش /:..

شوووره مـیشـه مـعتاد بآیجـآزتون Angel

تُ خـیابونـا ولـگرد ..

دُنـبال دخـترا سـاعـت 10 شب بـه بـعد ..Angel

خوشگلی عکسو بده بیاد .Angel

همه ی اون چیزایی رو کـ, گفتی هم +بکـه .

.

امیر پسرم اوله صبی یه سلـام بکن بعد زر بزن .

به قـول دنیـا 3 تا زن دارم عـلی رو میخوام چیـکار .

تو هم دیـو3 دلیـگ سَ سَ ؟!
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
هی ایمان برم علی رو برات خواستگاری کنم؟Tongue
(03-07-2014، 9:43)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://thisistarikh.blogfa.com/

(03-07-2014، 9:43)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 9:41)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 9:41)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 9:38)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
ایمان؟؟
بیا بریم از علی برات خواستگاری کنم بفرستمت خونه بختBig Grin

:229::4fv: همجنسگرآيي؟!ايمآن سه چآر تآ زن دآره همينش كم بود بره بآ پسرآ عروسي كنه!

تو توی خودت چی دید ک اومدی با من حرف زدی؟
همون چيزي كه تو توي خودت نميبيني!

ب حرفی کد ااری میزنی اصن فک میکینی؟
سر عمت شر ط میبندم خودت نفهمیدی چی گفتی

خوبه سر عمم شرط ببند چون من فهميدم چي گفتم !تآزه وآسم مهم ني سر عمم شرط ببندي!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 158(2 )ஜ۩۩ஜ 105
(03-07-2014، 9:46)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 9:43)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 9:43)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 9:41)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 9:41)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:229::4fv: همجنسگرآيي؟!ايمآن سه چآر تآ زن دآره همينش كم بود بره بآ پسرآ عروسي كنه!

ب عمت بگو امشب بیاد خونمون:|
(03-07-2014، 9:46)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عـلی رو برای مـادربزرگت خـآستگـاری کن . Angel

دنیــا یه کلمه دیگه با این پسرکـــ بحرفی خودت میدونی چی میشه .

Dodgy

(03-07-2014، 9:48)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 9:46)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ب عمت بگو امشب بیاد خونمون:|

تو هم امشب بیـا پـاتوق داداش بزرگـم یه کـآرایی باهات کنه حرف بزرگ تر از دهنت نزنی .Angel
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
(03-07-2014، 9:48)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 9:46)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Dodgy

داش عمش امشب دارع میاد حونمون توهم میای؟Big Grin
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
عآقآآآآآآآآآآآآآآآآآآ من شكآيت دارم هي ارسالام كم ميشه!!!!!!!!!!!!!
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 158(2 )ஜ۩۩ஜ 105
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
(03-07-2014، 9:49)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 9:48)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Dodgy

داش عمش امشب دارع میاد حونمون توهم میای؟Big Grin

|:
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
(03-07-2014، 9:44)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 9:40)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 9:28)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 9:23)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بـایجـازتون عـَکـس از بـابـَکـَم نـدارم ! Angel

چـرا بـآس بـه نـآزی حـسودیـم شـه !؟ (:

اون چـی دآره کـه مـن نـدارَم !؟ (:

خـاک تو سـرت که 1 عکـس ازش ندآری .

بیچـآره اون پسر ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 158(2 )ஜ۩۩ஜ 105

میخوای بدونی چی داره نازی تو نداری ؟؟

اون قیـآفه ی درست و حسـابی داره تُ نداری .
عقـل سـالم داره تو مَـعیـوبشم ندآری .
اون فـهم داره تو متـائسفـآنه نداری .
اون درکــ داره . تو با درکــ اصن آشنـا نیستی .
اون آدمـه . تو آدم نیستی .
اون خوبه ، تو بدی .

و هـزاران مثـآل دیگر .

بازم بگم ؟؟ Angel
تُ عـَکـس مـن و نـدیدی Angel

چـِرا زود قـضاوت مـیکـنی ..

مـَن تـآ هـَمـِیـن دیروز نـآزیت و درک میکـردَم Angel

بیچـارع ..

شوور و وِل مـیکنن هـمـین مـیشـه آخررش /:..

شوووره مـیشـه مـعتاد بآیجـآزتون Angel

تُ خـیابونـا ولـگرد ..

دُنـبال دخـترا سـاعـت 10 شب بـه بـعد ..Angel

خوشگلی عکسو بده بیاد .Angel

همه ی اون چیزایی رو کـ, گفتی هم +بکـه .

.

امیر پسرم اوله صبی یه سلـام بکن بعد زر بزن .

به قـول دنیـا 3 تا زن دارم عـلی رو میخوام چیـکار .

تو هم دیـو3 دلیـگ سَ سَ ؟!
تُ خـُصوصی وآسـت عـَکـس مـیفـرسـتم (: ..

وَلـی عـَکـس خـودَم نـَه ! :} ..

خـُب دیگـه امـروز کـلاس زبـان دارمو روحمم خـبر نـداره ! :|

برم دَرسـآشو بنـویسم ! :}

خـدافـظ ! ..
 سپاس شده توسط !~IмДи~!

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان