02-07-2014، 12:16
جـــای بـعـــضـی هـــا
تـــوی کتـــاب جــغـرافـیـــا خــالیــه
بــا عـــنـوان :
پــســت تـــریـن نقـــطـه دنـیـــــا
تـــوی کتـــاب جــغـرافـیـــا خــالیــه
بــا عـــنـوان :
پــســت تـــریـن نقـــطـه دنـیـــــا
|
ܓܨبُـ ـغض قلََََـ ــ ـم ܓܨ |
||||||||||||||||||||||||||||||||
02-07-2014، 12:16
جـــای بـعـــضـی هـــا
تـــوی کتـــاب جــغـرافـیـــا خــالیــه بــا عـــنـوان : پــســت تـــریـن نقـــطـه دنـیـــــا
03-07-2014، 3:45
בوست בارم بـﮧ یـﮧ عِــבه بِــگـــم عَـــزیـــزم בغــבغـــﮧ هــآتونو بـَـــرבاریــלּ بـــریــלּ בر خــونــﮧ خـــودتــوלּ بـــــآزے ڪنیــــב مـــآ اینجــــــــآ مَـــریــض בاریــــــم
03-07-2014، 10:24
دلتنـــــــــــــــــگی
عین آتش زیر خاکــــــستر است گـــــــاهی فـــــــکر میکنی تمـــــــــام شده امّـــــا یــک دفــــعه همه ات را آتــــش مـــــــــــیزند . .
03-07-2014، 11:55
من تمام نمیشوم
ولی یک روز میرسد که یک ملافه ی سفید پایان میدهد به من به شیطنت هایم به بازیگوشی هابم به خنده های بلندم روزی که همه با دیدن عکسم میگویند دیوانه دلمان برایت تنگ شده!
03-07-2014، 12:14
به جای پاک کردن اشک هایتان
آنهایی که باعث گریه تان می شوند را پاک کنید !
03-07-2014، 15:16
مــ‗__‗ـو ـہآے یـڪ زטּ خَلق نشـכס
بَرآےِ پـوشآنـכס شُـכטּ یآ برآےِ بآز شُـכטּ כر بآכ یآ جَلـبِ نظـر یآ بَرآےِ بـﮧ כُنبآل ڪشـیـכטּِ نِگآס مــ‗__‗ـو ـہآے یـڪ زَטּ خلق شُـכס فَقـط بَرآےِ عِـشقــش ڪﮧ بـنشیـنـכ شآنـﮧ اَش ڪنـכ و כیـوآنـﮧ شوכ כیوآنـﮧ شَوכ ...
03-07-2014، 15:30
هِـــے تـــ×ــــو ......!!
بآ خود چهـ فکـــر کرבهــ ايے ..... اَز مَـטּ בور بآش خيلے وَقتـ اَست اَز سنگـ هَم سَخت تـر شـבه اَم تنهآ کآری کهـ ميتوآنم اَنجآم دهم ضربه زבטּ اَستـ ... בل شکستَـטּ اَستـ ... اَشکـ בر آوردטּ اَستـ اَز مـטּ בور بآش لَعنتے نميبينے בيگر هيچ شَبآهتے بهـ انسآטּ نـבآرم نميبينے اَز اَشکهآيتـ خنـבه اَم ميگيرَב بآ خود چهـ فکـــر کرבهــ ايـے ... خيلے وَقتـ اَست בيگر هيچ قَلبے نـבآرم
03-07-2014، 22:19
چقـدر دوست دارم ک یکیـو داشته باشـم،
مالـه خود خـودم، یکـی ک نگرانـم باشـه، یکـی ک بـراش مهـم باشـم... یکـی ک مثـل تو پشتـمو خالی نکنه... دلم یکی میخواد ک وقتی بهش خوبی میکنم فکر نکنه محتاجشم، کسی ک جواب محبتـامو با محبت بده... دلم کسی رو میخـواد ک بتونم بهـش ببالم... ک جلو دیگران با افتخار بگم این ماله منه، دلم این روزا یه مرهـم،یه دوسـت داشتن واقعـی میخواد... یکـی ک " رفیـق" باشـه، دلـم یه دوسـت داشتـن میخواد... دوست داشتنی که این روزا به این سادگی ها گیر نمیاد..
04-07-2014، 11:46
ﻭﻗﺘـﮯ ﺩﺍﺭﮮ ﮔــ ـﻨﺪﻩ ﺗﺮ ﺍﺯ ﺩﻫﻨﺖ ﺣﺮﻑ ﻣﯿﺰﻧـﮯ
ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺟــ ـﺮ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺩﻫﻨﺘﻢ ﺑﺎﺵ ... ﺁﺭﻩ ﺩﻭﺳــ ـﺘﻪ ﻋﺰﯾﺰ
04-07-2014، 16:15
دلم لحظه ای را می خواهد !
که تو باشی ...
همین کنار نزدیک به من درست روبروی چشم هایم
همنفس نفسهایم خیره شوم به لبهایت
دست بکشم به تک تک اعضای صورتت
بعد چشمهایم را ببندم و ...
" ببوسمت " آن لحظه دنیای من تمام می شود
" به خدا که واقعاً تمام می شود "
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|