02-07-2014، 0:33
(02-07-2014، 0:29)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-07-2014، 0:25)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.منم بلدم.
(02-07-2014، 0:21)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-07-2014، 0:16)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ننه ننه ننه ننه ننه ننه
رها و مائده و بقیه ^_^*
من می خونم -_-
ننه، ننه ، ننه ننه ..
ی پسری عاشقه من ^_^
تو راهه مَدِسه کیففففمو برام می آره ، سر به سرم می زاره ^__^*
ننه ، ننه ، ننه ننه ، چرا منو بش نمیدی ؟ ، مگه ازم چی دیدی ؟
ننه ، ننه ، ننه ننه ^_^*
دس جیغغغ ^_^*
رها برقص ((:
یه پسری عاشق منه اسم پسره هوشنگه
دل من واسش میشنگه:/
مائده تو این شعرو بلدییییی ؟ 0_0
یه گربس میخونه
ننه ننه ننه ننه
یه پسری عاشقه منه
اسم پسره هوشنگه
دل من واسش میشنگه
ننه ننه ننه ننه
تو خودت شوهر داری ننه
اقا بالا سر داری ننه
چرا شوهرم نمیدی؟
مگه از بابام چی دیدی؟
(02-07-2014، 0:28)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.جدی؟
(02-07-2014، 0:24)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-07-2014، 0:22)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.درست برداشت کرده بودی
(02-07-2014، 0:21)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پووف
منظورم سالاد بود
[/quote
Sorry
من منظورتو بد برداشت کردم
مبینا جیغغغ >_<
اینو من نصفه بلدم ._.
ما همیشه اینو جلو پسرا می خوندیم ._.
مبینا میشه کاملشو واسم پ.خ کنی ؟ ._.