امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 2.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 157(2 )ஜ۩۩ஜ

(01-07-2014، 21:57)شادي 19 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الووووو ماري جون رفتمااااااا
بی خود کردی^_^
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~
آگهی
رفتم ديگ باي

I just want to feel
that l'm important to someone
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~ ، τοxικ ، #marya#
(01-07-2014، 21:57)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 21:54)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ... !

چرا شورتت صورتیه ؟ /:

چرا شورت تو جر خورده؟!؟!؟
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~ ، τοxικ ، Jack Daniel'ѕ ، † αƖιєη † ، !~IмДи~!
(01-07-2014، 21:53)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 21:48)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 21:45)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهم اس میدن سرمـا خوردی ایمـان ؟

میگـم مـار نیشم زد . فکــ کنم پش تلفن خودکشی کردن دخیـا .

علی لباس افسری گیر آوردم . 2 عدد . فردا منو پسر داییم میریم تو پـآرک ملتو میخوایم ارشاد کنیم . -_Angel

خخخخخخخ

برعکس شده
میرم پارک دخترا به ما تیکه میندازنAngel

اقا پسر ^_^*

مارک شورتت قدیمیه ^_^*

یا پسر جوووونز ^_^*

چرا شورتت صورتیه ؟ ^_^*

adidas قدیمی نمیشه خانوم .

Angel

مدلای جدیدم میزنه .

خدا رو شکر دختر تا حالا بهمون تیکه ننداخته . ما میندازیم . یعنی مینداختیم . الان توبه .
 سپاس شده توسط τοxικ ، ~~SARA:HIVA~~ ، † αƖιєη †
(01-07-2014، 21:57)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این سآرآ خیلی مهربونه *^-^*

HeartHeartHeartHeart

سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، † αƖιєη †
(01-07-2014، 21:55)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 21:51)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاب این همه معنی می داد من نمی دونستم ؟ :/

رها خیلییییی دوست دارم :****

عاشقتم ._.

بیام بغلت بوست کنم ؟  ^_^*
آخـــی ..
تو بیـآ بخلـــم نفس ^_^

اومدم ^_^*

بوس :*

تو بعدهه عشقه دومم نتی می ^_^*
شاااادی رفتی؟
(01-07-2014، 21:55)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 21:53)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 21:51)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 21:49)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 21:46)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان چی رسید ؟؟؟

سارا دارم شادی میکنم

ماریا آرژانتینم
با آلمان

کیـ*ـر رسید بهت ؟؟

تو نفهمی نمیفهمی .

بکن تو لادرزت

توبه کردم مجبورم نکن حرف بزنم

دهنتو باز کن بکنم تو .

توبه کیلو چنده حاجی ؟

اوه اوه ! Confuseds32:

اوه اوه . ملت دارن نیگا میکننا علی Big Grin .

علی بیا بهت رمزی حرف زدن یاد بدم .

جلو پدرم و ... با پسرعموم درباره ی دختر اینا صحبت میکردم .پدرم میگفت الان با چه زبونی حرف زدین ؟؟؟ چی گفتین اصن ؟؟ Big Grin میگم قراره بیاد خونمون بریم بیرون . Angel
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، ~~SARA:HIVA~~
(01-07-2014، 21:58)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 21:53)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 21:48)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 21:45)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهم اس میدن سرمـا خوردی ایمـان ؟

میگـم مـار نیشم زد . فکــ کنم پش تلفن خودکشی کردن دخیـا .

علی لباس افسری گیر آوردم . 2 عدد . فردا منو پسر داییم میریم تو پـآرک ملتو میخوایم ارشاد کنیم . -_Angel

خخخخخخخ

برعکس شده
میرم پارک دخترا به ما تیکه میندازنAngel

اقا پسر ^_^*

مارک شورتت قدیمیه ^_^*

یا پسر جوووونز ^_^*

چرا شورتت صورتیه ؟ ^_^*

adidas قدیمی نمیشه خانوم .

Angel

مدلای جدیدم میزنه .

خدا رو شکر دختر تا حالا بهمون تیکه ننداخته . ما میندازیم . یعنی مینداختیم . الان توبه .

با رفیقامون عین آدم داریم راه میریم یه چیز بهمون میگن

یه بدبختیی داریم
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~ ، !~IмДи~! ، † αƖιєη †
(01-07-2014، 21:58)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 21:54)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 21:50)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام . ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 157(2 )ஜ۩۩ஜ 135

معتاد :|

سلام (:

سلام رکی ! (:

تو هنوز منو یادته ؟ ^_^*
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~ ، ✘v!☻lent girl✘

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان