امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 2.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 157(2 )ஜ۩۩ஜ

(01-07-2014، 18:27)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 18:24)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن !¡ |:

چـي ؟ Big Grin

(01-07-2014، 18:24)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من cry girl

هوو ژونم ؟!
تو ام اينجا بودي عـا يـا ؟
سلـام !
Big Grin
احمت شيرينيه مديريتشو نداد |:
شوورت چهخد خسيسه /:

نیک !¡ [:
آگهی
(01-07-2014، 18:26)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 18:25)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حیف زن داره وگرنه الان جنگ جهانی راه مینداختمcry girl

واقنی زن داره :| ؟

من داشتم به این فک میکردم اگه صابر ازدواج کنه ماهارو عروسیش دعوت میکنه /:

دور اندیشی ._.

دوتا بچه هم داره باو فقط تو جنسیتشون شک دارم متولد مرداد هست کامپیوتر خونده مازندرانkaffe2
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، First Star ، ♥CRAZY G!RL♥ ، MOHSENEBRAHIMI
صآبر نامزد داره ._.

(01-07-2014، 18:27)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوو ژونم ؟!
تو ام اينجا بودي عـا يـا ؟
سلـام !
Big Grin
احمت شيرينيه مديريتشو نداد |:
شوورت چهخد خسيسه /:
بلی -_- !

علیک ._.

شوهرمـ ؟! ._.

دلمـ واسش تنگ شده .-.

رفتهـ سفر برگشت بهت میگمـ شیرینی بده ._.
 سپاس شده توسط First Star ، ♥CRAZY G!RL♥
(01-07-2014، 18:26)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 18:23)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آويش ؟ يـــــا ن..... ؟

مهناز ^_^

شيوا ^_^

جووووووووووووون؟bathtime

سلــــــــــــــــــــــام (:
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://jorat-haghighat.ir/playground.php?sid=85042

کی میاد بازی؟
ﺟﻠﻮﯼ ﻣﻦ ﺣﺮﮐﺖ ﻧﮑﻦ! ﻣﻦ ﭘﯿﺮﻭﯼ ﻧﻤﯽ ﮐﻨﻢ.
ﭘﺸﺖ ﺳﺮ ﻣﻦ ﺣﺮﮐﺖ ﻧﮑﻦ! ﻣﻦ ﺭﻫﺒﺮﯼ ﻧﻤﯽ ﮐﻨﻢ.
ﺗﻨﻬﺎ ﮐﻨﺎﺭﻡ ﻗﺪﻡ ﺑﺰﻥ ﻭ ﺩﻭﺳﺘﻢ ﺑﺎﺵ !
ﺁﻟﺒﺮ ﮐﺎﻣﻮ
 سپاس شده توسط ♥CRAZY G!RL♥
(01-07-2014، 18:26)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 18:25)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دور اندیشی ._.

نومزد دارع باو :|||
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI ، First Star
(01-07-2014، 18:28)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دور اندیشی ._.

دوتا بچه هم داره باو فقط تو جنسیتشون شک دارم متولد مرداد هست کامپیوتر خونده مازندرانkaffe2

نـــه O_O
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(01-07-2014، 18:27)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شــیوا ؟! :|

مــنو پیشتـنهاد دادی ؟! :|

من میشم نویسنده سینما ؟! :|

نگو نمیشم cry girl

خبرت برو فعالیت کنcry girl

بخدا نمیدونم صابر تا لحظه ای که رنگا عوض میشه چیزی نمیگه اون موقه هم که همه میفهمن25r30
Channel
 سپاس شده توسط ♥CRAZY G!RL♥
(01-07-2014، 18:28)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بلی -_- !

علیک ._.

شوهرمـ ؟! ._.

دلمـ واسش تنگ شده .-.

رفتهـ سفر برگشت بهت میگمـ شیرینی بده ._.

نميده |:

خسييه -__-
----------------------------------------------
شوورم ؟ كوشي ؟
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ♥CRAZY G!RL♥
(01-07-2014، 18:28)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دور اندیشی ._.

اوه اوه

2 تا؟؟؟

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان