امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پسر ۵ ساله با دختر ۳ ساله ازدواج کرد! +عکس

حتما میخوان خونه هم بخرند و بعدش بچه دار هم بشند...Big Grin
bethowen ...
پاسخ
 سپاس شده توسط samin90 ، رز سیاه ، darya1
آگهی
فکر کنم بچشون موقعی که توی شکم مادرش هست ازدواج کنه
پاسخ
 سپاس شده توسط samin90
من جایه این پسره بودم ازدواج نمیکردم هیچ عین همین الانمم با 100 تای دیگه دوس میشدمBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
پاسخ
ايشالا كه خوشبخت بشن.و به پاي هم سنگپا بكشن.Smile
پاسخ
قابل توجه افرادی که میگن چرا اونا ازدواج کردن و من هنوز موندم!!!:آخه مگه الان اون دو تا بچه میفهمن زندگی مشترک یعنی چی؟؟؟ به جان خودم شب اول عروسی به جای بببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببوووووووووووووووووققققققققققققق پا میشن خاله بازی میکنن ... هان چیه ؟ چرا اینجوری نگام میکنی؟ باور کن راست میگم چون این دو تا کلا الان نمیقهمن سکس و شهوت و ... چیه . اگرم که بدونم بازم احساسش نکردن ... من اگه جای یکی از این دو بچه طفل معصوم بودم خودکشی میکردم ... چون دید اینا الان نسبت به هم مثل دوست ،همبازی است نه همسر آینده ... لطفا دیگر پدر و مادرا به خاطر معروف شدنشون _اون هم به صورت موقت _بچه هاشونو بدبخت نکن...
وقتی می‌دانیم کسی با جان و دل دوستمان دارد ...
و نفس‌ها و صدا و نگاهمان در روح و جانش ریشه دوانده؛
به بازیش می‌گیریم هر چه او عاشق‌تر، ما سرخوش‌تر، هر چه او دل نازک‌تر، ما بی رحم ‌تر.
تقصیر از ما نیست؛
تمامیِ قصه هایِ عاشقانه، اینگونه به گوشمان خوانده شده‌اند
...
پاسخ
 سپاس شده توسط ~ ʀσᴢнɪηα ~
من دیده بودم 14یا15سالگی ازدواج کنن اما ندیده بودم توی5یا3سالگی ازدواج کنن واقعا فقر فرهنگی چیکار میکنهExclamationExclamationExclamationExclamation
[/font][/size]همیشه می شه زندگی کرد به شرط اون که بخوای:Laie_23:
پاسخ
بیان تو ایران سن ازدواج رو ببینن کپ می کنن
پاسخ
(18-07-2012، 9:44)cris m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

در یک اقدام عجیب و باورنکردنی یک پسر پنج ساله سوری با دختربچه‌ای سه ساله ازدواج کرد.

به گزارش ایسنا، رسانه‌های سوریه اعلام کردند که یک پسر بچه پنج ساله به نام «خالد» روز گذشته با دختری سه ساله به نام «حله» در منطقه «هومز» در ۱۸۰ کیلومتری شمال «دمشق» پیمان زناشویی بستند.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پسر ۵ ساله با دختر ۳ ساله ازدواج کرد! +عکس 2

به گزارش ایسنا، براساس این گزارش که در پایگاه اطلاع‌رسانی شورت نیوز منتشر شد، والدین این دو کودک با برگزاری مراسم عروسی مفصل و کامل ازدواج آنان را جشن گرفتند.

همچنین پدر این پسر پنج ساله هم در مصاحبه‌ای با رسانه‌های دولتی سوریه، گفت که این وصلت هیچگونه اختلالی در تحصیل آنان ایجاد نمی‌کند و این دو کودک می‌توانند به درس و مدرسه خود برسند.

این مرد در ادامه افزود: من نمی‌دانم شاید نگرش این دو کودک در آینده تغییر کند، اما هم اکنون آنان با هم خوشبخت هستند.

به گزارش ایسنا، برای اعلام رسانه‌های سوریه ازدواج این دو کودک در جهان برای اولین بار رخ داده و در نوع خود بی‌نظیر است.

ب نظرم دروغه چجوری باور کردین؟اینا شایعست مینویسن دیگه اما این عکس خوب دخترای کوچیک لباس عروس میپوشن تو عروسی ها و مهمونی ها پسرا هم گاهی اوقات کت شلوار

بعدشم این دختر بچه کجاش 3سالشه اخه؟Undecided
نه خیلی ازدواج خوبه اینا هم از الان شروع کردنConfusedAngry
Heartهرجا که باشی هرشکلی باشی هرجوری باشی هرادمی که باشی بازم تا اخر دنیا دوستت دارم توی این شک نکنHeart
پاسخ
من هم دیگه دارم استینمو بالا میزنم قراره واقعا ازدواج کنم یکی هست تو همین سایت که خودش موافقه
پاسخ
 سپاس شده توسط fati sheyton
خدا شانس بده ما با این سنی که داریم هنوز زن نگرفیتیم اون وقت فنقل بچه رفته زن بگیره منم زنم میخووووووووووووووووووووووووووووووووااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااامم​ممممممممممممممممممممممممcryingcryingcrying
Heartمهم اين نيست كه قشنگ باشي ، قشنگ اينه كه مهم باشي! حتي براي يك نفر.Heart

پاسخ
 سپاس شده توسط darya1

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Shocked خواستگاری بیش از 200 نفر از این دختر زیبا!
  ازدواج اجباری دختر 9 ساله با سگ!
  التماس دختر 16 ساله برای ازدواج با دوست پسرش (عکس)
  مادری که دختر 11 ساله اش را اجاره می دهد
  چشمهای خاص دختر ایلامی زیبا ( عکس)
Question دختر 19 ساله ای که مثل حیوان با نامزدش زندگی میکند
  عروس شدن یک دختر کم سن و سال(عکس)
  دختر پشمالو معروف به دختر‌ گربه ای (عکس)
  جزئیات حمله وحشیانه پدر با کلنگ به هانیه 17 ساله در کوهدشت !
  دختر 6 ساله حساب بانکی مادرش را Hک کرد +تصاویر

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان