امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 2.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 157(2 )ஜ۩۩ஜ

من نمیخوام حالم بد باشه>_<

پس میخندم25r3025r3025r30

:|
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~ ، Dead Silence
آگهی
برم کلاس زبان :|
بای دوستـــــای باحالم (:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 157(2 )ஜ۩۩ஜ 64
 سپاس شده توسط F A R ! N ، Brooklyn Baby ، ~Mahnaz~ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(01-07-2014، 16:01)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 15:58)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی این ؟ :|
آره آره همین !!

لینک دانشو داری ؟! ..

اره ..

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.flymusic27.com/full/Shahin%20Najafi/Shahin%20Najafi%20-%20single/Shahin%20Najafi%20-%20Chiz%20.mp3

._.
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(01-07-2014، 16:04)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 16:02)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 16:00)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جیغغغ فاطی دیدی نایل چجوری جوابشو داد ؟ ^_^
واییی آره آخییی *^_^* !

الهی..خیلی خوش قلبه.. ._.

خخخخخخخخخخ Big Grin

نایل همیشه خوش قلبه ._.* ..

الهی من قربونش برممم cry girl

هعیییییهیهیهیهی ._.* ..

ولی خیلی خوب بود Big Grin
._.

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
مــن تآزگیــآ عـآشق کـآرلوس کی روش شـُـــدم! .__.*
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(01-07-2014، 16:02)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا :| ؟

من از اون دسته آدم هاییم که اگه یه هدف داشته باشم هر کاری میکنم تا به هدفم برسم..!Sleepy

نه اینکه ول کنم -_-Sleepy بعله ! واقن !!Sleepy

مث اینکه به خدا اعتقاد نداری اصن تُ :|

(01-07-2014، 16:02)yasaman 18 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرضیههههههههههههههههههههههههSmile

جـون ؟ Rolleyes
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Thyme
(01-07-2014، 16:03)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 16:01)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 15:54)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 15:52)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 15:45)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ک اشتباه نکردم-_-...

شما هوایی شدی...

تو اشتباه کردی که گفدی هرجور خودت میدونی cry girl

من هوایی نشدم گفدم آواتار میخوام
چن تا دادی بهم منم تچکر کردم!
بعدشم پیش خودم گفدم بذار بزارمش توی لیست دوستام اگه مشکلی داشت شاید بتونم براش حل کنم یا حداقل اگه مشکلی داشت برای کمک کردن تعارف کنم!

ولی اشتباه کردیم!

اصن از همون روزی که من تو رو تو گ.آ دیدم نباس ج سلامتو میدادم cry girl
منظورم از هوایی شدن اینه ک جو مدیریت برداشتت...
-_-...

آقا اصلا هر جور حال کردی...

دوست داشتی جواب سلام منو بده دوست نداشتی نده...

زورکی ک نیست...

-_-
تنها حرفی که الان واسه گفدن دارم اینه که فکر نمیکردم یکی از کسایی که تو دوستام بود الان بخوام ازش اینطوری جدا بشم!

درسته بچه تهرون نیسدم ولی حداقل یکم مرام تو وجودم هس

الانم خوشحال نیسدم اوردمت بیرون از لیستم
ولی حداقل میدونم با خودم چن چندم! :|
مگه تهرونی آ با مرامن .__. ؟

بدم میاد ازشون...

به جز بعضیا.__.

آیسان و من._.
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Mᴏsᴇs
حالم خوش نی !
بای cry girl
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 157(2 )ஜ۩۩ஜ 64

سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ~~SARA:HIVA~~ ، Thyme ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Dead Silence ، Mᴏsᴇs
(01-07-2014، 16:03)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه تهرونی آ با مرامن .__. ؟

بدم میاد ازشون...

به جز بعضیا.__.

ب جز بعضیا رو نمیگفتی آ .. بدبخت بودی ._.*
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 157(2 )ஜ۩۩ஜ 64
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ~~SARA:HIVA~~ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mᴏsᴇs
نقل قول: پوفخخخخخ Big GrinBig GrinBig Grin

خیلی خوب جوابشو داد اون ور ..

اصن میدونی نیلوفر همیشه دهنش بازه ..

فک نمیکردم علی دیگه هیچی نگه در جواب نیلوفر .. (((=
آره کلا نیلوفر خیلیی خوب دهن طرف رو پر میکنه ^_^ !

خوشم اومد..ایششش علی خودشو چی فرض کرده حالا -_-

(01-07-2014، 16:03)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هییییم فاطی تُ تُرکی ! ؟ ^_^
آری ._.

ترک و مشهدی قاطی ام V: راه راه V:

نصف فامیلامون تبریز و ارومیه هستن .-.
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Dead Silence ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Mᴏsᴇs

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان