امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 1.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد .157.

(01-07-2014، 8:40)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 8:38)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 8:38)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 8:37)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 8:35)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سروش امضا و آواتار مخصوص خودتو پیدا کردم :||

کو نشون بده !!!!

|:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://up-is.ir/up93/p2/140284886564941.jpg

امضاش گم شد :||||||

اینو خودم دارم !!!!

یکی بود رو ی این امضای شاهین بود !

خیلی قشنگ بود !

لامصب پسره هرچی بش گفتم عکسو بده نداد :|

من خودم تمام عکس هاشو دارم !!!!

(:
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط First Star
آگهی
(01-07-2014، 8:40)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 8:39)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|...

...Hi babe...

خسته نباشی !!!

نورون های مغزت رو از بین نبر ...

برای سلام کردن راحت بگو "سلام"

|:

لطفا یک پیام طولانی تر از 5 حرف وارد نمایدد:|
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، ~KiAηA~
(01-07-2014، 8:40)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 8:39)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|...

...Hi babe...

خسته نباشی !!!

نورون های مغزت رو از بین نبر ...

برای سلام کردن راحت بگو "سلام"

|:
نورون .__. ؟

سلول عصبی را نورون گویند :|...

:V

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، tyjtfhdhr ، S R U H
pou
(01-07-2014، 8:41)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 8:39)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 8:37)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 8:36)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 8:35)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ههههههههههیییییییییم چند چنده کی ب کیه؟؟
سلامDodgy

از این شکلکا استف نکن ،بدم میاد|:

بیشین بینیم بابا:183:

تو بیشین بینیم مامان|:
خجالت نمیکشی؟؟؟
با بزرگترت از این حرفا میزنی؟؟؟

ن14k

pou
سلام رضا !

(01-07-2014، 8:42)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(:

میشه به من عکساشو بدی :||
 سپاس شده توسط S R U H ، Mᴏsᴇs
نورا مهرزاد نت پوکیده-_-

تا بعد از ظهر نمیاد-_-

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، First Star
های رضـآ|:
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
(01-07-2014، 8:42)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

pou
(01-07-2014، 8:41)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 8:39)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 8:37)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 8:36)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از این شکلکا استف نکن ،بدم میاد|:

بیشین بینیم بابا:183:

تو بیشین بینیم مامان|:
خجالت نمیکشی؟؟؟
با بزرگترت از این حرفا میزنی؟؟؟

ن14k

pou

شما 2 پیام خصوصی خوانده نشده دارید. فرستنده آخرین پیام: ★★arninda★★ عنوان: تاوو

یا اما موسی صدر ای دیه کیه؟Angel
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
(01-07-2014، 8:43)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام رضا !

(01-07-2014، 8:42)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(:

باشـــه ولی اگه فیلتر شکن داری ...

خودت میتونی بری سایت خود شاهین

اونجا گالری عکس هاش عکساشو سیو کنی ...

رو کامپیوترت |:
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط First Star
(01-07-2014، 8:44)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نورا مهرزاد نت پوکیده-_-

تا بعد از ظهر نمیاد-_-

باشه ._.

(01-07-2014، 8:44)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 8:43)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام رضا !

(:

باشـــه ولی اگه فیلتر شکن داری ...

خودت میتونی بری سایت خود شاهین

اونجا گالری عکس هاش عکساشو سیو کنی ...

رو کامپیوترت |:

ناز نکن آدرس رو بده :|
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، S R U H

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان