امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 1.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد .157.

(30-06-2014، 23:16)♠قیصر♠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 23:14)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 23:11)♠قیصر♠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 23:09)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 23:02)♠قیصر♠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داری شوخی می کنی:|
:|
جدی میگم*-_-
هه نمیدونستم قیصر میتونه جالب باشه

خب مشکل اسمت چیه اسمت نمونه بارز ایرانیه
یکمی زیادی ایران قدیمه

خوشم نمیاد اسمتو مسخره میکنی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد .157. 44
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
آگهی
(30-06-2014، 23:17)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

story my life راکه ؟
best song ever راکه ؟

اوه الجزایز یه لحظه خطرناک شد!!!!

خب بریم ادامش

strong راکه ؟
تف کیدی بیا Big Grin راکه ؟
U & I راکه ؟

دیگه یادم نمیاد
little black dress , rock me و ..

(30-06-2014، 23:18)sara_pink نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منکه میدونم واس من بود.باشه من از رو تو کپی کردم..ولی خودت چی؟ خودت کپی بچه های فلش خوری..پس یه جوری ادا درنیار انگار خیلی ناب و آسی!!
بعد پایین پستام نوشته: اینک مال وب من بود..اینکه هدر وب من بود..
آره بود..میدونم سوختی..خودمم میسوزم میبینم کسی چیزای منو کپی کرده.. ولی چون دوستمه ب روش نمیارم و شعور اینو دارم ک شاید ناراحت شه!!
بعدم نمیگم پستاتو حذف کن..بعد بیام بگم ساره از رو من اسکی میره و...
مگه قبلن بت نگفتم من پستاتو کپی میکنم؟ خو همون موقع میگفتی کپی نکن ب جا این لوس بازیا !!
ببخشید بد حرف زدم..دلم پر بود!!
آخه میدونی از چی حرصمـ میگیره ؟! .. از اینکهـ بعدش میگی وبت به درد نخوره و آشغاله و فلان .. !

ولش کن .. بعد راجبش حرف میزنیمـ !

___

من برمـ خدافس ..
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Mᴏsᴇs ، Ƒαкє ѕмιƖє
جیــرت رآ بجــوم دلــکم ^ـ^*

گــفـتگـوے آزاد .157. 44
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، melodi+ ، Jack Daniel'ѕ
(30-06-2014، 23:19)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 23:17)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: برا چی با ساره ؟ :|
میگهـ خیلی عوض شدم و عوضی شدم و افسرده و فلان :|

ولی من نشدم ._. شدم ؟! ..

نه اصن چرت میگه ._.
وقتی همش از پشت مانیتور باش ارتباط داری نبایدم تشخیص بدی..پرنیا و مانیام میگن فاطی..
کلن با من سرد شدی :|
[img]<a href=[/img]گــفـتگـوے آزاد .157. 44" />
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
سلآم .__.

:|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تـــَـنــهـــایی
 سپاس شده توسط melodi+ ، Mᴏsᴇs
(30-06-2014، 23:21)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 23:17)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

story my life راکه ؟
best song ever راکه ؟

خب بریم ادامش

strong راکه ؟
U & I راکه ؟

دیگه یادم نمیاد

(30-06-2014، 23:18)sara_pink نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منکه میدونم واس من بود.باشه من از رو تو کپی کردم..ولی خودت چی؟ خودت کپی بچه های فلش خوری..پس یه جوری ادا درنیار انگار خیلی ناب و آسی!!
آره بود..میدونم سوختی..خودمم میسوزم میبینم کسی چیزای منو کپی کرده.. ولی چون دوستمه ب روش نمیارم و شعور اینو دارم ک شاید ناراحت شه!!
مگه قبلن بت نگفتم من پستاتو کپی میکنم؟ خو همون موقع میگفتی کپی نکن ب جا این لوس بازیا !!
آخه میدونی از چی حرصمـ میگیره ؟! .. از اینکهـ بعدش میگی وبت به درد نخوره و آشغاله و فلان .. !

___

من برمـ خدافس ..

خب اونا رو نشنیدم

ولی تف کیدی اصل راکه Big Grin
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
رضا اون یارو خواننده the pretty reckless ._.
A Friend is nothing but a known enemy
گــفـتگـوے آزاد .157. 44
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
و اینگونه سیمونه هار میشود .__.
http://8pic.ir/images/5i1pgzu3i22nvjwof1ip.jpg

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط melodi+
(30-06-2014، 23:21)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من برمـ خدافس ..

نرو .. !
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد .157. 44

story my life راکه ؟
best song ever راکه ؟

خب بریم ادامش

strong راکه ؟
U & I راکه ؟

دیگه یادم نمیاد

___

من برمـ خدافس ..
انتظار نداشته باش موقع دعوا از وبت تعریف و تمجید کنم -_-
خدافظ!!

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان