امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 156(2) ஜ۩۩ஜ

(30-06-2014، 19:55)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تــیناوووو ^__^ :|
کبرا قربونت بره! ^_^* ♥

تـاراوووو ^_^ :|

خـدانکنه عشق من . :ngh:

خـوبی ؟ Rolleyes
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط T A R A
آگهی
شايد يه ماه ديگه اومدم
 سپاس شده توسط T A R A
(30-06-2014، 19:57)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافس .-.

نـروi
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
نسی فاطی نرین >_< !

(30-06-2014، 19:57)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 19:55)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تــیناوووو ^__^ :|
کبرا قربونت بره! ^_^* ♥

تـاراوووو ^_^ :|

خـدانکنه عشق من . :ngh:

خـوبی ؟ Rolleyes

^_^
خداکنهRolleyes

خوبم تو خوبی؟! Angel
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 156(2) ஜ۩۩ஜ 150
 سپاس شده توسط Dead Silence
نقل قول: خوب من شروع میکنم رجز میخونم تو گریه کن.باشه؟ لوییییییی (گریه کن) لویی لویی لویی . لولو لویی لیcryingcryingcryingcryingcrying   چرا مارا گذاشتی رفتی؟لویی؟cryingcryingcryingcryingcrying                                        مرا بد بخت کردی لویی لویی لی
:|

دختره بهمـ پی.امـ داد موندمـ چی ج بدمـ :|

همراهیش کنمـ یا واسش دعا کنمـ ؟! |:
 سپاس شده توسط T A R A ، Thyme
(30-06-2014، 19:56)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 19:52)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 19:51)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 19:49)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هـُلو :| ^_^

هولو برو تو گلوو

S: ..
بچه برو برا بابات آب بیار @:

ششش =|
هنو نیومده دستوراش شوروو میشه !..
زور گوو
cry girl

ننت تورو ادب نکرده kaffe2
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط !~IмДи~! ، Thyme ، Dead Silence
╡ : هـوم . . . چـ, روز پُر مشـغـله ای بود .
 سپاس شده توسط Thyme
پدر :|
مهرآوه رفته تو اتاخم وسایلامو دس زده !...
من دیگه نمیتونم تو این خونه زیندگی کونمcry girl
Unknown
 سپاس شده توسط !~IмДи~! ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، T A R A
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: Jastin، ღ✿ ДVД ✿ღ

زآخـار شُد .

بـای .
 سپاس شده توسط T A R A ، Thyme
(30-06-2014، 20:00)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 19:56)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 19:52)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 19:51)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 19:49)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هـُلو :| ^_^

هولو برو تو گلوو

S: ..
بچه برو برا بابات آب بیار @:

ششش =|
هنو نیومده دستوراش شوروو میشه !..
زور گوو
cry girl

ننت تورو ادب نکرده kaffe2

نخیرم :|
مگه من چن وخ مآمان داشتم !!
هآن ؟!
cry girl
Unknown
 سپاس شده توسط T A R A

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان