امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 156(2) ஜ۩۩ஜ

(30-06-2014، 18:25)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 18:20)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 18:20)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 18:18)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 18:17)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صــآبر از پروفایلم بــآزدید کرده ^__^

از پروفایلم بازدید نکنید آاا :|

*^_^*
لآدن

فـــــــــــــــآطی *^__^
هعي |:
چ خبر؟
فکر کنم دارم نویسنده میشم (:
خوبه
آگهی
(30-06-2014، 18:20)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 18:16)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ول کنم؟
اره دیگه چرا انقد خودتو میگیری ؟ :///

ول کُن خودتو باع ! برو یاسی رو سفت بگیر :|||||||||

(30-06-2014، 18:17)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صــآبر از پروفایلم بــآزدید کرده ^__^

از پروفایلم بازدید نکنید آاا :|

دیروز از پروفایل من 3 بار بازدید کرده بود ://

ولی بچه ها اومدن از پروفایلم بازدید کردن اثرش باقی نمونده :|||

سه بار ؟! :|

حتمن عاشقت شده :|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تـــَـنــهـــایی
 سپاس شده توسط Dead Silence
نقل قول: چرا؟

چون بلد نیستم >_<

بلد نیستم خُ نمیتونم با پنلش کار کنم :||

فعلا من برم :||
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، MOHSENEBRAHIMI
هعییی ._.

آه ... ._.

چی میشد بهم بگه رکی دوست دارم ._.

می خوام باهات مزدوج شم ._.

رکی ترکم نکن ._.

بگه رکی بیا بغلم بوست کنم .__.

هعییی *._.*
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡
من از اون دسته آدمایی ام که صابر 3 بار بازدید کرده از پروفایلم ! ^_^

داشتم دیروز افراد انلاینُ رفرش میکنم واس اکثرا یکی دو بار بود ^_^

هرروز ـــَم دارم دُعا میکنم نویسنده بشم .. Rolleyes

خدا خودش بهم کمک میکنه ! Rolleyes
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
(30-06-2014، 18:26)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لادن قوربون دستت چارتاموضوع تو فیلم بزن حداقل

زدم :|

تو عکس های بازیگران ^__^

منو پیشنهاد کن (:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تـــَـنــهـــایی
.___. keep calm & self harm
(30-06-2014، 18:27)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 18:25)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 18:20)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 18:20)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 18:18)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

*^_^*
لآدن

فـــــــــــــــآطی *^__^
هعي |:
چ خبر؟
فکر کنم دارم نویسنده میشم (:
خوبه

دخدرمـــ ؟! :|

چی شده ؟! :|

راستی اون فاطی همــــ خواهرتع (:
تـــَـنــهـــایی
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡
خدافس
هعي...
 سپاس شده توسط GαяBagє Gιяℓ
(30-06-2014، 18:24)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 18:21)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطمه چرا ناراحتی؟ ._.

نپرس(.. )

بت میگم چی شده؟ >__<
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 18 مهمان