امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 156(2) ஜ۩۩ஜ

(30-06-2014، 16:42)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: بلی؟

کیف حالک؟؟؟

نعم نعم اهلا وسهلا مرحباaquarium
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، saeedrajabzade
آگهی
(30-06-2014، 16:42)★★arninda★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان عشقم کجایی؟؟؟!!

یا ابلفرض /

خدایا غلد کردم .

بابا یه صلواد ختم کنین جو مساعد شه . Big GrinAngel
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، saeedrajabzade ، ~KiAηA~
^ـ^* جیجلـــتو بجوــلم!

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.axgig.com/images/08486767770587261920.jpg
(30-06-2014، 16:44)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 16:41)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 16:39)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 16:37)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خاله شیوا *^_^*
خوبی؟! ^_^*
روزه ای؟! -_-*

نسترنی جونی فدات توخوبی اره گلم 
منم خوبم *^_^
ولی خیلی گشنمه -_-*
2 ساعت دیگه ^_________^

من تشنمه فقط 

اووووووووووووف 2ساعت
من یه روز درمیون یا تشنمه یا گشنم:|
تجربه دارم ک میگم:|

خوبه ک =))
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(30-06-2014، 16:44)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 16:40)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 16:35)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 16:31)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 16:30)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام کنم بهتون ؟!

بیا بیا!زن ایمان شو میخوام خواهر شوهرت شم((:
با هم فامیل میشیم(:
تازه ،قراره فکرتو نسبت بهش خراب کنم((:

کصاپت . دهنتو ببند . زن به این خشگلی دارم اینو میخوام چیکا .

تازه دیشب 3 بار غیب شد هر بار 0/5 ساعت . میره چیز میکشه میاد . Angel

کیانای بز تو خجالت نمیکشی این زباله رو به من پیشنهاد میکنی ؟!
شات آپ شو پسرم :|

شیطونه میگه بیارم اون صفحه رو آبروش تو جمع بره .

کیـانا خفه شو لطفاٌ . من زن دارم بابا . بیخیـال .

AVA بیـا زن **ALI** شو . بچه ی گلیـه . تازه بچه هم میزائه با خدمات پس از فروش . دیگه لازم نیس تو بزایی .

Big Grin

الفرار و.

من اگه تو و اوا رو امشب مزدوج نکنم راحت نمیشم|:
چیه باز دنیا رو دیدی ،رفتی تو فاز متاهلی؟؟؟
هوووییی!
دنیا!!
خروس بی محل،این چه موقه بود که اومدی!!
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Thyme ، !~IмДи~!
(30-06-2014، 16:45)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 16:37)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 16:34)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 16:32)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=128955

بوق بوق

شیفووووو @___@

تو همش دمه زنه منی !؟
اومدو ما خواستیم اختلاط کنیم .. نمیشه تو نیآی ؟
شیوااااا
crying

هوووووم!!!! با ابجی من اختلاط کنی!!!!!ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 156(2) ஜ۩۩ஜ 103

نه پس با تو اختلاط کنم...!
بکش کنآر نفس کش ...
udo
Unknown
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 156(2) ஜ۩۩ஜ 103
 سپاس شده توسط saeedrajabzade ، Mïņ̃†êR
پـآتریـ ـــک (:
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
(30-06-2014، 16:45)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 16:44)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 16:40)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 16:35)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 16:31)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با هم فامیل میشیم(:

شیطونه میگه بیارم اون صفحه رو آبروش تو جمع بره .

کیـانا خفه شو لطفاٌ . من زن دارم بابا . بیخیـال .

AVA بیـا زن **ALI** شو . بچه ی گلیـه . تازه بچه هم میزائه با خدمات پس از فروش . دیگه لازم نیس تو بزایی  .

Big Grin

الفرار  و.

کیانا ولم کن بزار من این دهنه داداشتو جر بدم !...
ک* کش

برو برو،ازادی((:
 سپاس شده توسط Thyme ، ~Mahnaz~
(30-06-2014، 16:43)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 16:30)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام کنم بهتون ؟!

با هم فامیل میشیم(:

پسر به این خوبی((:
خوشگل،خوشتیپ،مهربون((:

تو روحه خودشو و زنآش :|
Unknown
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 156(2) ஜ۩۩ஜ 103
 سپاس شده توسط !~IмДи~! ، saeedrajabzade
تو رو خدا زنو شوهریو خز نکنید:|||||
خیلی کشش ندین دیه! /:
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، Navisa. ، Mïņ̃†êR

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 16 مهمان