امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 156(2) ஜ۩۩ஜ

(30-06-2014، 11:40)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 11:37)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 11:32)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 11:23)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 11:20)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی روزه گرفته؟ *^_^*
:|
فرين الان ميخواستي بگي كه گرفتي..!
نه من و روزه؟
روزه و من؟
نه جون تو سحر -_-

میخوام روزه خواری کنمAngel
من چون شاهين نجفي گفته روزه حرامه نميگيرم
ادم بايد به مرجع تقليد خودش احترام بزاره

تا حالا ب این اندازه حرف احمقانه ای نشنیده بودم .. ! Angel

صندوق انتقادات پیشنهادات اونطرفه:|
 سپاس شده توسط Navisa.
آگهی
(30-06-2014، 11:38)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 11:37)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 11:32)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 11:23)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 11:20)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی روزه گرفته؟ *^_^*
نه من و روزه؟
روزه و من؟
نه جون تو سحر -_-

سحـــر :| ؟
به عقلت دارم شکـــ میکنم ..!
حالا من يه چي گفتم
تو چرا باور ميكني اوا :|
 سپاس شده توسط Thyme
(30-06-2014، 11:41)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 11:40)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه من و روزه؟
روزه و من؟
نه جون تو سحر -_-

تا حالا ب این اندازه حرف احمقانه ای نشنیده بودم .. ! Angel

صندوق انتقادات پیشنهادات اونطرفه:|

کسی با تو حرف نزد .. Angel
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
(30-06-2014، 11:40)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســـَلــآم -ــــــ-

بچهت میخواد شووورت بدهDodgyDodgy
پووووووووووف بچه تربیت کردی تو؟:|

کی روزه گرفته؟ *^_^*
نه من و روزه؟
روزه و من؟
نه جون تو سحر -_-

شاخین گفته روزه حرامه؟!
هع!
اون که میگه همه باید آزادی عقیده داشته باشن!
این حرف کاملا شایعه بود _ _*
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 156(2) ஜ۩۩ஜ 19

سپاس شده توسط Navisa.
(30-06-2014، 11:40)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا؟
میشه اونجایی ک این عکسا رو ازش بر میداری بم بدی
علی توهم لینکش رو بده

باشه تو پ.خ میدم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
(30-06-2014، 11:35)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 11:31)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 11:24)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 11:18)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 11:16)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بـــرادر زن ..!

دوماااااااادcry2

چه غلطی کردیم دوماد این خــانواده شــُدیم :|
زنمــون که همشــ بیرونه :/
خانواده ی زنم که یه خبر ازمون نمیــگیرن cry girl

آره والاااا اصن منم اشتب کردم داداچ این خونواده شدم اصن!!!!

خووو تو کار نمیکنی شیقووو داره خرج خونه رو میکشه دیه

تازه داداششم کلی از ش پول میگیله

اون که بعـــل (:
ساکـــــــت شــو :| با اون خواهر تــــــ
میخوای یکیــرو پیدا کنم تو هم کم کم بری ســره خونه زنگـــیت ؟!
خوبه زندگی؟؟؟!
پ الان کوژام!
ببین الان من لم دارم تو اتاقم نسیم ملایم کولر گازی پوست صورتم نوازش میکنه
با ارامش و انبساط خاطر دارم چت میکنم...
مهم ترین دغدغمم اینه ک ی وخ برق بره!!!
خونه ددی خوبه ^___^
The music feels better

سپاس شده توسط Thyme ، Mïņ̃†êR
[b][b]ERF@N[/b][/b]
(مدیر انجمن گفتگوی آزاد و دانستنی)

تاریخ ثبت نام: 07-14-2013
تاریخ تولد: 10-18-1998 (15 ساله)
زمان محلی: 06-30-2014 , 01:11 PM
وضعیت: آنلاین (در حال خواندن موضوع کشف ۲ منظومه خورشیدی دوردست ! @ 12:08 PM) 

-----
تو موضوعای من نرو -_-
 سپاس شده توسط Thyme
(30-06-2014، 11:39)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 11:32)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 11:30)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 11:26)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 11:25)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو هم همین طور ^_~

بیام بغلت منو ماســـآژ بده ^__^*

WTF .. :|

تنکـــــس
مگه من نوکــرتم عــبضی ؟ :| ؟
حســه عاشقونه رو درک کن ..!
آی دونت نـــــو :/

نه ._.

بیام گازت بگیرم ؟ ^_^*

یو شود تـو :/

___

سلام ممد :|

اوهوم ایهــیم :|
وآت ؟! :| ؟
دیشــب تو بودی تویه  پــــارک ؟!
^_-

اومممم :|

نـا تـیـنـگ :|

یا مای شـت :|

کدوم پارک ؟ /:

پـــــارک ملت (:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
چه بخور بخوریـه ! o_O :|
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Thyme

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان