امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 156(2) ஜ۩۩ஜ

(30-06-2014، 11:23)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 11:20)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی روزه گرفته؟ *^_^*
:|
فرين الان ميخواستي بگي كه گرفتي..!
نه من و روزه؟
روزه و من؟
نه جون تو سحر -_-

میخوام روزه خواری کنمAngel
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 156(2) ஜ۩۩ஜ 16

سپاس شده توسط Navisa.
آگهی
(30-06-2014، 11:31)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 11:29)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این مهرزاد کلا دزده:|...

تو همه چی:|...

تـو دزدي يـا اون ؟ o___O

|:
اون:|

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆
(30-06-2014، 11:30)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 11:27)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 11:25)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 11:22)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 11:20)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من روزه گرفتم :v

کار خودته :|
با زبون باطل نمیشه تو رساله نوشته
میدونی که من آدم محافظه کاریم (._.)

من و تو نداریم ._.
نترس پیش خدا میگم من گفتم!
بیخیال میدیم به رضا اصن :|

دهنش نمیرسه -__- قدش کوتاس
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، ∆ MeRzaD ∆
ابجی شیوا لازم نی شکلک بزاری بگو عکس نذارUndecided
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(30-06-2014، 11:32)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاشق این شکلکم خیلی بدرد میخوره 

گفتم گربه هاتو جمع کن

Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط Thyme ، Mïņ̃†êR
(30-06-2014، 11:31)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 11:29)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این مهرزاد کلا دزده:|...

تو همه چی:|...

تـو دزدي يـا اون ؟ o___O

|:

جفتشون
مهرزاد از محسن بلند کرد رضا هم از مهرزاد:|
محسن هم از من:|
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
(30-06-2014، 11:33)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 11:30)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 11:27)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 11:25)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 11:22)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من و تو نداریم ._.

خب پس میدیم به عرفان بلنده-_-...

:V

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ERF@N
(30-06-2014، 11:33)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من و تو نداریم ._.

خودت دولا شو :|

کارو تموم کن :v
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، ERF@N
کجاش غیر اخلاقیه؟؟؟
خجالت بکشید به قوول خودتون 15 سالتونه ..
بی جنبه ها
اخطارو بده دل بچه نشکنه
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، saeedrajabzade
(30-06-2014، 11:27)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا جون مادرت عکس نزار._.

ما ک مثل شما نت پر سرعت نداریم....

جونش بالا میاد یه صفحه رو لود کنه .__.

چرا جو میدی من خودم بادیل اپم الان تازه کیبوردم ندارم خخخخخخخخخخஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 156(2) ஜ۩۩ஜ 16
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، τοxικ ، Thyme ، Jack Daniel'ѕ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان