امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد . 156.

(30-06-2014، 1:35)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 1:34)*نیوشا*14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان اینجا میشه فرد مجرد پیدا کرد؟؟؟
یا من فقد از هر دو جهان ازادم^_^
من:|
نسی من واس خودم خواستگاریت میکنم یکی وکیل شه {=
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ
آگهی
(30-06-2014، 1:34)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 1:32)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 1:25)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 1:23)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 1:12)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخیییییییییییییش منتظر همچین حرفی بودم میرم رو پشت بوم میخوابم هوا خنکه |:

حالا ک این جوری شد میای وره دله خودم می خوابی :|

توبه توبه.
دختر خاله من زن نمیخوام 6 تا قبلا ردیف کردی برا خودت میرم آفتاب مهتاب ندیده میگیرم (:

بابا طلاق گرفتم ازشون ._.

الان فقد توئی ._.

آخییییییییش اوکی همینجوری بیا جهیزیه نمیخوام ولی مهریه هم نمیدم اگه قبوله بگو اگه نه ما رامونو بکشیم بریم

قبوله ._.

دلم واسه فاطی و عمم تنگ شدههه ):
سلام .-.
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ ، -м α є ∂ є- ، † αƖιєη †
همه مردن............................................................................​.. -_-

(30-06-2014، 1:37)ρåяįα..... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 1:35)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 1:34)*نیوشا*14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لازم نکرده:|
=)من دوس دارم مجرد بمونم
نسی~~~~>تو مگه نگفتی شوهر داری؟؟0_0
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد . 156. 144
رکی من اینجام .-.

مامان رژی ^_^
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
(30-06-2014، 1:38)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه مردن............................................................................​.. -_-

(30-06-2014، 1:37)ρåяįα..... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لازم نکرده:|
=)من دوس دارم مجرد بمونم
شکست عشخی خوردم ))=
(30-06-2014، 1:40)*نیوشا*14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نسی~~~~>تو مگه نگفتی شوهر داری؟؟0_0
چاخان بود باووو!!:|
میخواستیم سروشو دَس به سر کنیم بره!!:|
 سپاس شده توسط *نیوشا*14
من عممو ب هرکی نمیدمآ -_-
 سپاس شده توسط *نیوشا*14 ، Mσηѕтєя Gιяℓ
:| بیخی باوووووووووووو

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان