امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد . 156.

(29-06-2014، 22:34)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 22:32)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 22:30)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 22:27)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارسال هاے هرگونه شڪلڪ خالے و عارے از نوشته بر خلاف قوانین است ..
رعایت اבب در گفتگو الزامے است ..
/:
چیه؟-_-
ها؟
هان هان هااان؟-_-
هیچی گ* خوردم <_>
:|
من دیگ حرفی ندارم:|

نسترن با این دختره در نیفت :|
میزنه فک مکتو میآره پایینا ...!
;-)
مامانمه ها!! Dodgy
ببخشید مامان
 سپاس شده توسط Thyme
آگهی
(29-06-2014، 22:35)ASHEGH * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بای):
بشین سر جات-_-
^_^
 سپاس شده توسط ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ
(29-06-2014، 22:35)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 22:33)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 22:31)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 22:28)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 22:23)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خاستگـاری از من ؟

چـرآ اخـه !؟

ای خُدآ !..
یا منو بکش یا اینو :|

من هنوز آرزو هآی زیـادی دآرم . Angel

آرزو به گور بردن بر جوآنان عیب نیس ...
با اندکی تلخیص :|

خب خاستگـار . چرا از می خـاستگـاری میکنی ؟

Smile

چون عآشق چش و ابروت شدم :|
بچه سر خوشه ...!
علی خآن دوستش .. بیا ببرش هنگ‌کرده دوستت (؛
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
گــفـتگـوے آزاد . 156. 83
 سپاس شده توسط !~IмДи~! ، Jack Daniel'ѕ
(29-06-2014، 22:35)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 22:33)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 22:30)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام........

بچـه تو مشکـل داری؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

میـای تو انجـمن میگـی دوس دخدر فـلان .

Dodgy

گفتی رمزو بده 6 بار گفتم نمیدم و نمیتونم بدم .

انجمن شمـآ که فیلتره . چه بدرد .

ن کلا میگم خیلی ترسو عصد

بشین .

چرا تو اونجـا چرت و پرت میگی ؟؟؟

چی انجمنتون بدرد لا جرز میخوره ؟؟؟

واسه چی نسخه بزنیم ؟؟؟

واسه چی به محسن میگی نیـآد ؟؟؟

اصلا درکت نمیکنم ! حسودیت میشه ؟؟؟

بیخیـال مـا شو بزار تو حال خودمون باشیم بابا .
(29-06-2014، 22:34)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 22:32)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 22:30)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 22:27)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

/:
چیه؟-_-
ها؟
هان هان هااان؟-_-
هیچی گ* خوردم <_>
ی تصمیمی گرفدم-_-
میخوام توروهم مثه مونا بفرستم پرورشگاه-_-
نهههههههههههههههههههههههههههههههههcry girl
تو رو خداااااااااااااااااااااcry girl
:| غلط کردمcry girl
(29-06-2014، 22:30)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من برم ._.

خوکچه کاری داشتی وایبر هستم ._.

خدافس ..
اوکی (*..)
(29-06-2014، 22:31)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 22:28)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 22:25)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 22:22)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چ جوری تخم گذاشتی ؟ P:

توضیح بده ^_^  :|

قوقولی قوقول صب شده :|

بَ بَ بَ ببییه بیدار شده :|
بگــــم؟! ^_^

خروس اومـد رو کمـرم ..بعــــد رفتم زور زدم تخم گذآشتم :ag54:

طبیعی یا 3زارین ؟ ^_^*  :|

حالا خودمونیم (=

خروسه کی بود ؟ ((((((((((=
من :|

تو و رها یعنی .. ؟ :|

شما دوتا لـ* ؟ :|

اوه مآی شت :|
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘
(29-06-2014، 22:36)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 22:34)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

/:
چیه؟-_-
ها؟
هان هان هااان؟-_-
هیچی گ* خوردم <_>

نسترن با این دختره در نیفت :|
میزنه فک مکتو میآره پایینا ...!
;-)
مامانمه ها!! Dodgy
ببخشید مامان

اوه ، خآک به گورم :|
دعوا خآنوادگی بود ¿¡
مآدر و فرزند ببشخید cry girl
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ
(29-06-2014، 22:37)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 22:35)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 22:33)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 22:31)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 22:28)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای خُدآ !..
یا منو بکش یا اینو :|

من هنوز آرزو هآی زیـادی دآرم . Angel

آرزو به گور بردن بر جوآنان عیب نیس ...
با اندکی تلخیص :|

خب خاستگـار . چرا از می خـاستگـاری میکنی ؟

Smile

چون عآشق چش و ابروت شدم :|
بچه سر خوشه ...!
علی خآن دوستش .. بیا ببرش هنگ‌کرده دوستت (؛

|:
 سپاس شده توسط Thyme
(29-06-2014، 22:36)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 22:35)ASHEGH * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بای):
بشین سر جات-_-
^_^

نمیشناسم نیوشا):
بوس بوس

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان