امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 2.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 155

(29-06-2014، 15:29)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 15:27)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گیر س پیچ داد بیا چیز چت اوووووووووووووووووووف خدا
چ کسایی تو فلش پیدا میشن

چیز چت ؟ 
فوش دادی ؟
یا سانسور کردی ؟

تا حالا تو عمرت فوششی ب اسم چیز چت خورده بودی؟0____-0
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT× ، Aiden Pearce
آگهی
(29-06-2014، 15:29)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 15:26)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 15:23)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اه این دخرته ی سیریش منو خسته کرد:rum::rum::rum::rum::rum:

کــی؟O__o

ی یارو ب نام یسناDodgyDodgy
ااااااااه اون دختره ی ترشیده بود؟
انگار باهاش میخوان ترشیلیته بندازن در به در دنبال شووره.
دیروز ول نمیکرد مجبور شدم دیگه به دروغ بش بگم من دوست دختر دارم.
کنه ی سیریش زالو >_<
گــفـتگـوے آزاد 155 147
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(29-06-2014، 15:30)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 15:28)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر به نظرت سکینه ی بد بو کدوم موضوعو داره میخونه که ولش نمیکنه O_o

بررسی شرایط داوطلبان  نویسندگی

از کجا فهمیدی ؟ :|
 سپاس شده توسط Aiden Pearce
سوال : درباره ی first light که یه بازی هست چه می دانید ؟
گــفـتگـوے آزاد 155 147
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
(29-06-2014، 15:29)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هی چه غروری داره صابر ! همه از پروفایلش بازدید میکنن ولی اون در مواقع لازم از پروفایلشون بازدید میکنه :|

با هات موافقم
یعنی همه موافقن جز صابر ._.
 سپاس شده توسط Aiden Pearce
(29-06-2014، 15:32)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 15:30)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 15:28)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر به نظرت سکینه ی بد بو کدوم موضوعو داره میخونه که ولش نمیکنه O_o

بررسی شرایط داوطلبان  نویسندگی

از کجا فهمیدی ؟ :|

من ی عجبوه ای ام تو فکرش روهم نمیتونی بکنی
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT×
(29-06-2014، 15:31)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 15:29)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 15:27)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گیر س پیچ داد بیا چیز چت اوووووووووووووووووووف خدا
چ کسایی تو فلش پیدا میشن

چیز چت ؟ 
فوش دادی ؟
یا سانسور کردی ؟

تا حالا تو عمرت فوششی ب اسم چیز چت خورده بودی؟0____-0

اون بخش چیز رو سانسور کردی ؟
(29-06-2014، 15:31)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 15:29)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 15:26)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 15:23)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اه این دخرته ی سیریش منو خسته کرد:rum::rum::rum::rum::rum:

کــی؟O__o

ی یارو ب نام یسناDodgyDodgy
ااااااااه اون دختره ی ترشیده بود؟
انگار باهاش میخوان ترشیلیته بندازن در به در دنبال شووره.
دیروز ول نمیکرد مجبور شدم دیگه به دروغ بش بگم من دوست دختر دارم.
کنه ی سیریش زالو >_<
یعنی نداری ؟؟ Tongue
شوخی کردم 
بدرود
گــفـتگـوے آزاد 155 147
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=128225

دیدن کنید:|
موافقم شدید
هیچ وقت یکی را با همه ی ﻭﺟﻮﺩﺕ ﺩﻭﺳﺖ ﻧﺪﺍﺷﺘﻪﺑﺎﺵ !
ﯾﮏ ﺗﮑﻪ ﺍﺯ ﺧﻮﺩﺕ ﺭﺍ ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭ
ﺑﺮﺍﯼ ﺭﻭﺯﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪﻫﯿﭻ ﮐﺲ ﺭﺍ
ﺑﻪ ﺟﺰ ﺧﻮﺩﺕ ﻧﺪﺍﺭﯼ …Heart
الان باس ج علی رو بدم
علی برادرم تو حرف نزنی ما نمیگیم خفه شدیاHuhHuh
ب خدا راس میگمConfused

الان باس ج علی رو بدم
علی برادرم تو حرف نزنی ما نمیگیم خفه شدیاHuhHuh
ب خدا راس میگمConfused

صابر تو پروف من هم اومد یس

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 20 مهمان