امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 2.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 155

درگیر وبمـ الان آیس ! ._.

بعداً خالی میکنم آخه من نصف پ.خ هام رو باس دستچین کنم نگه دارم :| !

هستم اینجا ولی نیستم -_- :|

فعلن ! :|
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، T A R A ، Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
(29-06-2014، 14:29)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 14:27)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 14:26)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وب جدیدم :|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dead-girl.blogfa.com/

وب قبل از اون

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://eror-mokh.blogfa.com/

اولین وبم :||

http://crazydirectioner.blobfa.com/

دکوراسیون باز کردی ؟؟؟؟
اولیش که نابود شد ..

دومیش به درد نخوره ..

رو سومیش کار میکنم:|

منم دوتا وب دارم

اولین وبم که دیگه ولش کردم هرکاری میکنم رتبه الکساش بالا نمیاد

دومی که تو پروفایلمه خوبه
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
دلم میخواس بیشتر گناه کنم :|
ولی باید برم ._.
خدافض!
گــفـتگـوے آزاد 155 134
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، S R U H ، First Star
(29-06-2014، 14:29)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربر Directioner girl صندوق پیام خصوصی اش پر شده است به همین دلیل نمی‌توانید به او پیام ارسال کنید.

دلش نمیخواد خالی کُنه صندوقشو ._. ! ..

من پرش کردم ._.

سلام !
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، S R U H ، ~Mahnaz~
(29-06-2014، 14:31)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درگیر وبمـ الان آیس ! ._.

بعداً خالی میکنم آخه من نصف پ.خ هام رو باس دستچین کنم نگه دارم :| !

هستم اینجا ولی نیستم -_- :|

فعلن ! :|
تو لاینه:|

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ƒαкє ѕмιƖє
داداش مایناز هم دیدم دیشب
 سپاس شده توسط بک استار بوی
(29-06-2014، 14:32)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 14:29)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربر Directioner girl صندوق پیام خصوصی اش پر شده است به همین دلیل نمی‌توانید به او پیام ارسال کنید.

دلش نمیخواد خالی کُنه صندوقشو ._. ! ..

من پرش کردم ._.

سلام !

ممد اون جواب داد !!!
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط Mohammad 77
(29-06-2014، 14:28)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 14:26)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 14:25)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیـــــــــــــــــــ♥ــــــــــــــــ♥ــــــــــــــــــــ♥ــــــــــــــــــــ​♥ــــــــــــــــــــ♥ـــــــــــــــــا

مهــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی^__^

چرا این چن روز اس ندادی-_-

مردم -_-

گوشیــم پوکیــده!
اون حـآلتی شده که هر چی میزنــی توشـآرژ میـآری شـآرژ نداره! >__<

خوبــی تُ؟ ^ـ^*

هیممم-_-

اهووممم|:
اون شب تا شیش بیدار بودم ،همونور پا شدم ،لبتابو بستم،رفتم وسایلو جمع کردم ،بعدشم را افتادیم|:
تو ماشین نیم ساعت بیشتر نخوابیدم ،بعدشم شب تا 3 بیدار بودم|:
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(29-06-2014، 14:30)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 14:27)بک استار بوی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 14:24)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شاهین کجایی تو?
بیا دیگه
اومدم داداش اینجام

آورین
^_-
خب داداش اومدی خوش اومدی چه خبرا چی میخواستی بگی
هیچ وقت یکی را با همه ی ﻭﺟﻮﺩﺕ ﺩﻭﺳﺖ ﻧﺪﺍﺷﺘﻪﺑﺎﺵ !
ﯾﮏ ﺗﮑﻪ ﺍﺯ ﺧﻮﺩﺕ ﺭﺍ ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭ
ﺑﺮﺍﯼ ﺭﻭﺯﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪﻫﯿﭻ ﮐﺲ ﺭﺍ
ﺑﻪ ﺟﺰ ﺧﻮﺩﺕ ﻧﺪﺍﺭﯼ …Heart
(29-06-2014، 14:32)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من پرش کردم ._.

سلام !

:| .. !

سلام ..

▬▬▬▬▬

فاطی شمارتو بهم نمیدی ؟ ._.

▬▬▬▬▬

این بک استار بوی و سینا و مایناز ی زمانی دوستای صمیمیه من بودن آ :|

آشنا شین باهاشون ..

▬▬▬▬▬

خدافسی فعلن !
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 155 134
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ~KiAηA~ ، Mᴏsᴇs ، First Star ، Mohammad 77

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 26 مهمان