امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 2.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 155

(29-06-2014، 10:58)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من برم صبونه ^_^

فعلا .-.

:|

کوفتت بشه :|
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
آگهی
(29-06-2014، 10:59)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بيب بيب بيب بيب بيب بيب

سلام مامان بزرگ^_^
(29-06-2014، 10:58)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محسن همون 1 دردص با عث شده همچنان فیلتر بمونه تا کی درس میشع؟
نهايت فردا.
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT×
(29-06-2014، 10:52)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 10:50)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 10:48)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 10:46)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 10:44)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چپرا اخع من نیونسده نیمشم این همه  دارم پست میزنمcryingcryingSad
مطلب کم اوردم اصن

عـشق است پـزشـکی ^_^ !
پـزشکی انقدر مـطلب دارع ^_^ !
پور تالهای تازه پیدا کردم وآسه پـزشـکی !
البته موضوعات دیگه ای هـَم داره ^_^ !
مـیخـای بـدم تُ خـصوصی برات !؟ ^_^

پزشکی ن اجی برا گفت گو دارم سعی میکنم هیچ کلنگی هم پشتم نی جز این محسن خرDodgyDodgy

ویـرایش کن . محسن اینجـاس .

راسی محسن تو میای اون انجمن چیکـا میکنی ؟؟؟
کدوم؟

پـاتوق .

آنلاینی الان اونجـا .
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI ، ×ThundeRBolT×
22 صفحه موضوع فقط تو گفت گو HuhHuh
زدم اون وقت کسی ک فقط 4 صفحه پست دارع اونم ن تو گفت گو تو جاهای دیگه و اتفاق دو صفحه تو خود گفت گو زده نوینسدسcryingcryingcrying
سَلـآم شیفـوو ^_^ !
خـوبی !؟ :|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
*^_^* ♥_♥

_________

سلام تینا Angel
 سپاس شده توسط Dead Silence
(29-06-2014، 10:59)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 10:56)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 10:52)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 10:51)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 10:49)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غــــــزلــــــو ..

دآهـآتیـــــه ...
ایـــــش ..
گــفـتگـوے آزاد 155 65

زشتــــــه ...میــــــــــو .. ^-^ ..

موافقم |=
قرار امیررضا برام کـامل درست کـنه |= !!!!
مدیر کلش از اون خوشش اومـده -_- !
1000 تام اعتبار بخاطر این که من اینارو درست کردم داده =| ..
چه اشتباهی کردن به این اعتبار دادن.برو ساده ترو مجلسی تر درست کن این چیه آخه >_<

بـه تُ چـه ننه >_< !
تُ از کـی تـاحـالا میری تُ کارای دیگـران دخـالت مـیکـنی -_- !
جـفت پـا بیام رئو سرت !؟
:|
این نویسنده چطوره !؟
گــفـتگـوے آزاد 155 65
تو ننه ای من نوه سوی چش تو کم تره احتمالا 1000 تا اعتبار منفی بت داد برو خوب نگاه کن |:
گــفـتگـوے آزاد 155 65
(29-06-2014، 10:58)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دیه حرفی ندارم :||

*^_^*
خوشــت اومـد؟! o-O
 سپاس شده توسط First Star
(29-06-2014، 11:00)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 10:58)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محسن همون 1 دردص با عث شده همچنان فیلتر بمونه تا کی درس میشع؟
نهايت فردا.

یس

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 17 مهمان