امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 2.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 155

(29-06-2014، 10:44)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 10:43)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 10:42)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم نويسندگى مى خواد =|

بیا جاها عوض ._.
بيا..
:|

_|_

|:
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، ~~SARA:HIVA~~ ، MOHSENEBRAHIMI
آگهی
(29-06-2014، 10:42)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 10:38)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 10:30)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 10:26)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم به خوآهرآن و برآدرآن گرآمی
سوآل شرعی هست بفرمآیید!

تو شور ی چیزی در نیاری راحت نیمشی نه؟
ب قول رضا خزوجیل

نع اصا دوس دآرم فهمیدی دلم میخوآد دیروز این همه ازت طرفدآری کردم وآقعا که!

من شخصیتم اینطوریه
چیزی رو ک به مسخره کرد مسخره میکنم بدون شکSleepy

هیم من بلن نشدم افطآری بخورم بعدشم بعد صبونه فهمیدم امروزبآعث روزه میگرفتمBig Grinهیم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 155 60
(29-06-2014، 10:44)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 10:42)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم نويسندگى مى خواد =|
سلام (:خوبی؟

غزلـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ یکم شولوغــــــــــــــــــــــــــــــــه 
ممنون تو خوبى دادا.؟
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~ ، ×ThundeRBolT× ، tyjtfhdhr
(29-06-2014، 10:45)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 10:44)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 10:42)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 10:39)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 10:37)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایـن و وآسـه یـهـ سـایتی درست کـردم :| ..
بنـظرت خـوبـه !؟ ._.
واسه شکلک گروه کاربری هـا ..
گــفـتگـوے آزاد 155 60

.-.
._.
اوهوم *^-^*
من از این خوشم میاد ^*^
گــفـتگـوے آزاد 155 60

اوهوم *-*

آدرسشو واس پ.خ میکنی ؟¿
آدرس انجمن رو یا سایتی که باش این و ساختم !؟
برا منم انجمن رو پ.خ کن ـ_ـ
گــفـتگـوے آزاد 155 60
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، !~IмДи~!
(29-06-2014، 10:44)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چپرا اخع من نیونسده نیمشم این همه دارم پست میزنمcryingcryingSad
مطلب کم اوردم اصن

عـشق است پـزشـکی ^_^ !
پـزشکی انقدر مـطلب دارع ^_^ !
پور تالهای تازه پیدا کردم وآسه پـزشـکی !
البته موضوعات دیگه ای هـَم داره ^_^ !
مـیخـای بـدم تُ خـصوصی برات !؟ ^_^
(29-06-2014، 10:44)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 10:41)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 10:39)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مــــــوزه .. ♥_♥

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/gls6gbctnguhm6alxiqi.jpg

بریــــــم شُمـآل ..

دُخترای شمـال هـمه از در بیـرون نمیـان تو تـابستون . نمیدونم چرآ .

شمـا بیـاین پسـرآ یه فیضـی برده بـاشن .

آه آخرین بآری که تو شمآل رفتم بیرون چنآن لآیی سرم اومد که دیه غلط بکنم برم شمآل تآ 30 کیلومتریشم نمیرم!

اَنگـُــشت >؟؟

سـارا تـاپیـکـا رو منتقـل کنیم ؟؟؟
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
(29-06-2014، 10:45)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسم شمال نیارین دلم کبابه cry girl

توام مثل منی؟!
گــفـتگـوے آزاد 155 60
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT×
(29-06-2014، 10:45)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 10:44)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 10:42)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 10:39)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 10:37)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایـن و وآسـه یـهـ سـایتی درست کـردم :| ..
بنـظرت خـوبـه !؟ ._.
واسه شکلک گروه کاربری هـا ..
گــفـتگـوے آزاد 155 60

.-.
._.
اوهوم *^-^*
من از این خوشم میاد ^*^
گــفـتگـوے آزاد 155 60

اوهوم *-*

آدرسشو واس پ.خ میکنی ؟¿
جفتشو .-.
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
(29-06-2014، 10:46)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 10:44)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم نويسندگى مى خواد =|
سلام (:خوبی؟

غزلـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ یکم شولوغــــــــــــــــــــــــــــــــه 
ممنون تو خوبى دادا.؟
بله ممنون (:
گــفـتگـوے آزاد 155 60
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI
(29-06-2014، 10:46)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

.-.
._.
اوهوم *^-^*
من از این خوشم میاد ^*^
گــفـتگـوے آزاد 155 60

اوهوم *-*

آدرسشو واس پ.خ میکنی ؟¿
برا منم انجمن رو پ.خ کن ـ_ـ
:|

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان