امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 2.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 155

امیر ب نظرت سیگار یا قلیون؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16295438986692
آگهی
(29-06-2014، 10:29)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کـــی تآحآلآ اینجــآ رفته؟! ...899

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/x1nydv7u5mmrmc7drm32.jpg

چه آشناست $_$

کجاست ؟¿
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، ✘v!☻lent girl✘ ، ×ThundeRBolT×
[/quote]

(29-06-2014، 10:29)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس چي
من رشت زندگي ميکنما -__-
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، ×ThundeRBolT×
(29-06-2014، 10:31)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قلیون رو چون با بچه ها میکشی بیشتر میچسبه تازه مث سیگار تک مزه نی
نـیکـی !؟ :|
 سپاس شده توسط [ niki ] ، ×ThundeRBolT×
(29-06-2014، 10:28)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 10:26)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 10:21)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 10:18)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 10:16)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با منی؟ 0_0

لـامیـا تو هم اسمت اَمیره ن ؟

ن با اون امیره330 بودم . تو هم مگه بلدی ؟

اره باس بری تو پروفت تو تک بیبی اونجا نوشته بازی انلاین بعد اونجا میری میزنی
فغعال کردن ب دسو دخرتت بگی ی دقیقه رمز پروف تک بی بیش رو بم بده هم کلی شکلک براش میزارم هم 4 تا بازی خوب
هر وقت هم ک حساب سایتتون رو شارژ کرد دوباره براتو پلاگن های مورد نیاز رو براتون میزارم

دوس دخترم غیب شده .

دیروز بدو بدو اومد گفت . رمزو به کسی نده kYmAN اومده گفته . انجمنتو بده .منم ندادم .اون گفت پیداش کنم -- میکنم .

امیر پسرم . تو هم آدم درست و حسـابی ای نیستی ک . فردا رمزو بگیری بلا میاری سرمون .

پلاگینشو فعـال کردم فقط 1 بازی اضافه شد .
حالا خوبه تک بی بی هس من تو انجمن محسن ب اون بزرگی ب کل پنل دسترسی دارم حالا تو داری چی میگی اخه؟
برو هر کاری دوس داری بکن
ایشالله موفق باشید ولی دوست مهرداد هکره پیدا کن در جا انجمنتوت رو ب فنا میده

همین kyman اسمش مهرداده ؟؟؟

یه جـا دیده بودمش
گــفـتگـوے آزاد 155 56

این ؟؟
 سپاس شده توسط Adl!g+

پس چي
من رشت زندگي ميکنما -__-
[/quote]

من لاهیجان رشد پیدا می کنم:|
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، ×ThundeRBolT×
(29-06-2014، 10:33)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نـیکـی !؟ :|

بهله ؟¿ |=
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT×
(29-06-2014، 10:33)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 10:31)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قلیون رو چون با بچه ها میکشی بیشتر میچسبه تازه مث سیگار تک مزه نی
ایول^_^
https://harfeto.timefriend.net/16295438986692
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr
(29-06-2014، 10:28)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 10:26)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عکس بزارم ؟! .-.

من عکستو ندیدم ._.

نه ..

میخواستم همینجوری عکس بزارم دور هم باشیم V:

باشه ؛ بیا پ.خ نشونت بدم ._.
 سپاس شده توسط First Star ، Mohammad 77

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 15 مهمان