موضوعها: 857
سپاس ها 16336
سپاس شده 22527 بار در 9848 ارسال
حالت من: هیچ کدام
مراسم ازدواج دختر امیر قلعهنویی پنجشنبه گذشته برگزار شد. حمید استیلی و سلیمی، اعضای هیات مدیره پرسپولیس از جمله مهمانان قرمز این مراسم بودند. البته عدهای معتقد بودند دایی نیز در این مراسم حضور داشته اما پرسوجوی خبرنگار بانک ورزش در این مورد به جایی نرسید و به نظر نمیرسد این خبر صحت داشته باشد.
سپاس ها 16336
روز گذشته نامه خداحافظي احساسي نيلسون كوريا در يكي از خبرگزاريهاي رسمي كشور منتشر شد تا بازگشت او به پرسپوليس را كاملا منتفي تلقي كنيم؛ خبر جالبتر اما لحظاتي بعد از نوشتن اين نامه درز پيدا كرد. بنا به كسب اطلاع خبرنگار بانك ورزش، پس از انتشار اين نامه از باشگاه پرسپوليس با بهداد بيات، مديربرنامههاي نيلسون تماس گرفته ميشود تا دروازهبان فصل گذشته سرخپوشان را براي حضور در پرسپوليس مجاب كند. از آنجايي كه يكي از شروط نيلسون براي بازگشت، تسويه بدهيهاي دو فصل گذشته باشگاه بوده است، رحيمي قول مساعد براي پرداخت بدهي به بيات ميدهد و برنامه رزرو بليت در دستور كار كارمندان باشگاه قرار ميگيرد. به اين ترتيب اگر بدهي نيلسون تا امروز (يكشنبه) تسويه شود، نبايد از حضور اين بازيكن از روز سهشنبه در تمرينات پرسپوليس تعجب كنيد!
سپاس ها 16336
دروازهبان مجارستانی که در تمرین امروز استقلال حاضر شده بود، سابقه بازی در تیم ملی زیر ۲۳ سال کشورش را دارد.
به گزارش ایسنا، بعد از جدایی سیدمهدی رحمتی از استقلال مسئولان این تیم به دنبال جذب یک جایگزین خارجی هستند.
امروز در تمرین استقلال یک دروازهبان مجارستانی حاضر بود که نام او زولتان کوآچ است. این دروازهبان مجارستانی ۲۹ سال سن دارد و سال گذشته در لیگ قبرس به میدان رفته است. او پیش از این در لیگ مجارستان حاضر بود و سابقه بازی در تیم ملی زیر ۲۳ سال کشورش را نیز دارد. کوآچ با حضور در تمرین امروز استقلال عملکرد خوبی داشت و با گرفتن یک ضربه پنالتی و چند موقعیت خوب از مهاجمان استقلال بارها نگاه تحسینآمیز هواداران را به خود جلب کرد.
گفته میشود امیر قلعهنویی نهایتاً در پایان این هفته درباره جذب یا عدم جذب این بازیکن برای تیمش تصمیمگیری میکند.
سپاس ها 16336
در شرایطی که علی نظری جویباری اعلام کرده بود که مذاکرات با ملی پوشان استقلال برای تمدید قرارداد از امروز آغاز می شود، حالا خبر می رسد که این 4 استقلالی برای ماندن شرایط مالی سنگینی را پیش پای مدیران قرار داده اند.
راد، خسرو حیدری، آندرانیک تیموریان، امیرحسین صادقی و هاشم بیک زاده در گفت و گوهای مقدماتی خود با مدیران استقلال اعلام کره اند تنها با دریافت رقمی نزدیک به 2 میلیارد تومان حاضر به تمدید قراردادشان هستند.