امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 2.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 155

(29-06-2014، 5:27)Ahang jooON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 5:24)*نیوشا*14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 5:17)Ahang jooON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 5:14)*نیوشا*14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-_-
اهنگ روزه رو باطل میکنه یعنی روزه من باطله برم اب بخورم دارم میمیرم از تشنگی=|
نخور :|

برو مداحی بگوش باطل نمیشه :|

هوم چی گوش بدم:|
من مداحی؟؟؟!¡!¡
مداحی از کجا بیارم باو~_~
پس همه چی تعطیل -__-

بشین منتظر باش تا اذان مغرب =)

هعی روزه گرفتم تو خلق دشمنام=)
حالا خوابم نمیبره ها من کلا روز اول رمضون خواب ندارم چرا واقعا؟؟:|
درگیرم با خودم:/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 155 33
 سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
آگهی
(29-06-2014، 5:31)*نیوشا*14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 5:27)Ahang jooON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 5:24)*نیوشا*14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 5:17)Ahang jooON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 5:14)*نیوشا*14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-_-
اهنگ روزه رو باطل میکنه یعنی روزه من باطله برم اب بخورم دارم میمیرم از تشنگی=|
نخور :|

برو مداحی بگوش باطل نمیشه :|

هوم چی گوش بدم:|
من مداحی؟؟؟!¡!¡
مداحی از کجا بیارم باو~_~
پس همه چی تعطیل -__-

بشین منتظر باش تا اذان مغرب =)

هعی روزه گرفتم تو خلق دشمنام=)
حالا خوابم نمیبره ها من کلا روز اول رمضون خواب ندارم چرا واقعا؟؟:|
درگیرم با خودم:/
می تو :|

فرض کن ...

یه لیوان اب یخ یـــــخ ...

با..

چلو کباب کوبیده و چلو جوجه کباب...

روبه روته اما نمیتونی بخوریش

بوی کباب داره دیوونت میکنه ..!!

چیکار میکنی ؟ :|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ƊЄƤƦЄƧƧЄƊ

گــفـتگـوے آزاد 155 33
اهنگ ~~~~~>میخوای بکشیم. دیوونه میشم من یکی میخورمش :|
گــفـتگـوے آزاد 155 33
(29-06-2014، 5:41)*نیوشا*14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهنگ ~~~~~>میخوای بکشیم. دیوونه میشم من یکی میخورمش :|

اصن میخوای یه اواتار خوشمزه بذارم عذابت بدم؟ ^_^

نیوشا *_*

زمان مرگت فرا رسیده *_*

خخخخخخ ...(:

من چرا نمیخوابم؟ هان؟ >_<
ƊЄƤƦЄƧƧЄƊ

گــفـتگـوے آزاد 155 33
قاتل>_<
جون من نذارى

می تو
گــفـتگـوے آزاد 155 33
(29-06-2014، 5:53)*نیوشا*14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قاتل>_<
جون من نذارى

می تو
نه به اون شلوغی چن وخ پیش..

نه به این سوت و کوریه الان -__-

تا کی بیدآری؟ 0_0
ƊЄƤƦЄƧƧЄƊ

گــفـتگـوے آزاد 155 33
 سپاس شده توسط *نیوشا*14
تا هر وقت خوابم ببره ک نمیبره متاسفانه هعــــــ×ــــــی
گــفـتگـوے آزاد 155 33
من خوابم اومد ^_^

نیوشا برات اوقات خوش و خرمی رو تا اذان مغرب ارزو میکنم ^___^

خدا پشت و پناهت...
ƊЄƤƦЄƧƧЄƊ

گــفـتگـوے آزاد 155 33
مرســـــی عزیزم^__^

بای گلم
گــفـتگـوے آزاد 155 33
ب نام بابام سلامDodgy

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان