امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـفـتگــوی آزاد نـســخـه |154|

هیچی آهنگ جون طبق معمول که روزه نمیگیرم و هنگآم افطار وقتی 20 دقیقه مونده به اذون کرم درونم فعال میشه و میرم جلوی پسر خــآلم قــُلــُپ قــُلــُپ آب میل میــکنمExclamation

اصــا یه وضعـــــــــــــــــــی!!!
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـفـتگــوی آزاد نـســخـه |154| 183
 سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
آگهی
(29-06-2014، 1:16)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 1:15)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سروش از یکی اینجا خواستگاری کن حوصلمون سر رفت

جواب من : آواتار خود را مشاهده کن !!!

Angel

جواب من : همین آواتارم
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط S R U H ، Y.a.S.a.M.i.N
ارع ملینا جونم با تو امHeart
یــآسی من که هستم ملینا چرا دیگه آخع -ـــ-

آدمو دیوونه میکنی هآآآ
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-06-2014، 1:16)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیا فردا روزه میگیرن؟

همه ...
ƊЄƤƦЄƧƧЄƊ

چه روز گنديه ها |:
(29-06-2014، 1:17)Ahang jooON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 1:13)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 1:09)Ahang jooON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 1:07)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

HIIssssSHHhh ..

:|

؟!

؟!؟!؟!؟!؟؟1؟؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!!؟!؟!؟!؟؟!!؟!؟!؟!؟!؟؟!!؟؟!؟!

هوف....

hey fish ..

hiissShshsh ..
(29-06-2014، 1:17)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچی آهنگ جون طبق معمول که روزه نمیگیرم و هنگآم افطار وقتی 20 دقیقه مونده به اذون کرم درونم فعال میشه و میرم جلوی پسر خــآلم قــُلــُپ قــُلــُپ آب میل میــکنمExclamation

اصــا یه وضعـــــــــــــــــــی!!!

چرا نمیگیری؟

مشکل جسمی داریع؟ عایا؟
ƊЄƤƦЄƧƧЄƊ

(29-06-2014، 1:18)Ahang jooON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 1:16)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیا فردا روزه میگیرن؟

همه ...
جدا؟
(29-06-2014، 1:17)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 1:16)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 1:15)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سروش از یکی اینجا خواستگاری کن حوصلمون سر رفت

جواب من : آواتار خود را مشاهده کن !!!

Angel

جواب من : همین آواتارم

/:
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 15 مهمان