امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـفـتگــوی آزاد نـســخـه |154|

ی سپاس واسه تو امیر

حالا برو بتمرک پسر خوب هزار بار گفتی میرم:l
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـفـتگــوی آزاد نـســخـه |154| 160
آگهی
مرضی -_-*
خوبی؟!-_-
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(28-06-2014، 23:55)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیم ..

ملینا چرا روزه نمیگیری؟

رژی تو الاغی:|

نسی^_^

یاسی ـ_ـ*

دُنیـا(:

نميتونم .__.

درك كن الاخ ژونم (:
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(28-06-2014، 23:55)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 23:51)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 23:51)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 23:45)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یدونه همتون بم سپاس بدید یکم بخندیم بعد همه پبس بگیرینDodgyDodgy
شمآ خیلی شخصیت جذابی داری x)

من زن دارمDodgy

منم شوهر دارمDodgy
!!!

منم......اوممممم
منم چیزه عهههه

آها
منم نامزد دارم Dodgy
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
(28-06-2014، 23:57)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من میخوام طلاقت بدم پرندی×

بیچاره شدم
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N
(28-06-2014، 23:56)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من برم کپه ی ازادی بزارم
خدافس
خصیصا سپاس بدید برم

(28-06-2014، 23:55)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 23:51)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 23:51)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 23:45)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من زن دارمDodgy

منم شوهر دارمDodgy
!!!

افرین

(28-06-2014، 23:56)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من زن دارمDodgy

اسکلت کرده بدبخت Dodgy
باش
نه ما از اوناش نیستیم داداشم!!
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
(28-06-2014، 23:54)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 23:52)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 23:50)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رژی cry girl
من مهشیدو میخوامcry girl

چی شده مگه؟:|
نمیادcry girl
فقط در حده سر زدن ):
در حدی ک نمیتونه حتی جوابه پ.خ هاشو بده):
اخی:'(
منم دلم براش تنگ شده:'(
(28-06-2014، 23:54)♥ℜOℳℓnÅ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 23:49)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرض خعلی گاوی-_-

(28-06-2014، 23:45)♥ℜOℳℓnÅ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 23:42)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نسی؟!
چیزی شدع؟!:/

(28-06-2014، 23:38)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جمعتون جَمعه الاغتون کمه(:

|:

سلام^_^
-_-
(28-06-2014، 23:39)♥ℜOℳℓnÅ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رژی(:!

|:
سلام رومی: ))
سلام اجیه بی معرفت!

خوفی عجقم ♥__♥
من بی معرفتم؟!cry girl
خوبم ت خوبی؟ : ))
امضامو دیدی ؟___؟
واااای*^_^*
عاشقتم*^_^*
BFF♥
(28-06-2014، 23:55)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیم ..

ملینا چرا روزه نمیگیری؟

رژی تو الاغی:|

نسی^_^

یاسی ـ_ـ*

دُنیـا(:
ببند...!
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Mσηѕтєя Gιяℓ
این طوریاس یاسی خانوم؟!؟

باشع پس منم باهات قهلم

بیشورcry girl
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N
(28-06-2014، 23:57)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من زن دارمDodgy

منم شوهر دارمDodgy
!!!

منم......اوممممم
منم چیزه عهههه

آها
منم نامزد دارم Dodgy

منظورش اینه ک زن میخواد بایBig Grin
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، Y.a.S.a.M.i.N
ای خدا من اسکارو میخوام ینی میشه ببینمش فبل مرگم
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 16 مهمان