امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـفـتگــوی آزاد نـســخـه |154|

(28-06-2014، 22:34)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بی زحمت سند کن اندر پ.خ :|..
مامانم گفته شمارمو به پسرا ندمـ .__.

(28-06-2014، 22:35)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی شمارتو میدی بهم ؟ ^_^

من هر روز بهت زنگ میزنم ._.
آره ._.

یادداشت کن .. !

صفر نهصد و سی و پنج :| دیویست و هفتاد و هفت :|

بقیش رو هم یادم رفت :||
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
(28-06-2014، 22:36)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 22:33)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 22:32)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 22:30)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدا که بر همه محرمه !!!

منو ایمان هم آخوندیم ...

آخوند مثل دکتر میمونه به همه محرمه !!!

حالا خواهر ها هم یه پتو ایی یه لاحافی ...

بندازن سرشون بد نیست !!!

رضا ؟ :|

این میخواد رو من پتو بندازه :|
اول باس پتو رو عمه شو برداره:|

من که رسمم نیست با تو کل کل کنم ...

نمیخوام تو رو تو این گفتگو آزاد بشکنم !!!
ـ_ـ

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط S R U H ، Ƒαкє ѕмιƖє
ما بریم خودمونو برای نماز آماده کنیم !

بدرود ...
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ஐற£ℒἶ†дஐ ، † αƖιєη † ، #marya# ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Mσηѕтєя Gιяℓ
(28-06-2014، 22:37)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود قیام کنید

تازه رفتیم سجده(((:
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

خب دیگه سروش ..

ماه رمضون هم به گ*ه کشیدی پسره یه مفسد ._.

اغفال کننده یه لاکر دار بی شخصیت :|||
 سپاس شده توسط #marya# ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(28-06-2014، 22:36)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پولشو عمت میده دیگه:|؟؟

من میخوام با گوشی خودم بهش زنگ بزنم :|

وقتی تو هستی چرا پولشو عمم بده ؟ :|

سلام تینا ..

سلام امیر رضا ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـفـتگــوی آزاد نـســخـه |154| 136
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(28-06-2014، 22:37)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 22:33)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 22:31)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 22:28)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 22:25)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگــــــر توجه دآشته بآشی من هر موقع که شمآ تشریف فرمآ شدید فحش دآده ام بلی!

پس زر زر نکن برو اون ور نامحرم

بی ادف به نآموس دیگرآن (اسکآر (= ) چه کآر دآرید نگآه هآی حرآم تیریست از تیر هآی شیطآن که شمآ رآ به تبآهی میکشآند!
عسـيسم كتـاب ديـني سومتو خـوردي كه ايـنا هنـوز يـادتـه ؟

نخیر ولیکن آید علم آموخت تآ به خوشبختی رسید!
تو سوال خواهران رو ج میدی یا برادران؟:|
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
(28-06-2014، 22:37)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 22:35)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقا رضا شما بگید
عایا دود کردن در ماه مبارکه ی رمضان حرام اصد؟
تا دود چی باشد:|...

سیگار
قلیون
پیپ

هرچی
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
(28-06-2014، 22:37)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 22:35)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقا رضا شما بگید
عایا دود کردن در ماه مبارکه ی رمضان حرام اصد؟
تا دود چی باشد:|...

عآقآ رضآ مآ از شآگردآن میرزآ رضآع هستیم ولیکن حلآل اصد!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـفـتگــوی آزاد نـســخـه |154| 136
عـه .. من که نماز نمیخونم :||
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، Dead Silence ، Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 30 مهمان