امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـفـتگــوی آزاد نـســخـه |154|

(28-06-2014، 21:01)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این یکی آواتارمو نیگا ._. ! ~~> ♥

یه مقدار تحرک داره Tongue
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Ƒαкє ѕмιƖє ، !~IмДи~!
آگهی
چقد دلمـ واسش تنگ شده ..

!
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Ƒαкє ѕмιƖє ، #marya#
(28-06-2014، 21:00)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 20:57)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 20:56)"جردن استار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوستان کی فردا آمادس برا روزه داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

از 3 میگـیرم تا 12 شب .

میخوام بترکونم . Big Grin

باید اعمالت نیک باشه برادر من Big Grin

منو اعمـآد شَـر ؟

من همه ی اعمـالم خیـره . جز sms بـازی هام . Big Grin

عـلی خصوصی رو تو خصوصی ج بده .Big Grin
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Jack Daniel'ѕ
هرچی آواتار خوشکل پیدا میکنم سایزشون بزرگه ._.

تُف ._.
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Ƒαкє ѕмιƖє ، † αƖιєη †
(28-06-2014، 21:00)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 20:57)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 20:56)"جردن استار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از 3 میگـیرم تا 12 شب .

اعمال ما نیک برادر من نگران نباش ((((((:
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
فاخطی ._.

یکم از وبلاگ خودتم اسکی میرم *._.* !
نمیخوام چیزی کم و کسر باشد .-. !
گـفـتگــوی آزاد نـســخـه |154| 110
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(28-06-2014، 21:02)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 21:01)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

! !

تحرک >؟

فـک کردم گفت تحـریک . میخواستم گوششو بکشم . Big Grin
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mᴏsᴇs ، Jack Daniel'ѕ
(28-06-2014، 21:02)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نع اصلا هم نداشت دوتاییشون لباس تنشون بود ._.

(28-06-2014، 21:02)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقد دلمـ واسش تنگ شده ..

!

الهی من قربونت برم دیگه نمیخواد دلتنگم باشی من اومدم ._. ! :| !
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـفـتگــوی آزاد نـســخـه |154| 110
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Jack Daniel'ѕ ، ⍩ᴏɴᴇ ʙᴏʏ⍩ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
رضا خدا خیرت بده :||

این سایته کلی بدردم میخوره :|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mᴏsᴇs
(28-06-2014، 21:02)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از 3 میگـیرم تا 12 شب .

منو اعمـآد شَـر ؟

من همه ی اعمـالم خیـره . جز sms بـازی هام . Big Grin

عـلی خصوصی رو تو خصوصی ج بده .Big Grin

کلا گفتم در جریان باشی
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط !~IмДи~!

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 34 مهمان