امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـفـتگــوی آزاد نـســخـه |154|

سلام ^_^
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـفـتگــوی آزاد نـســخـه |154| 83
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT× ، T A R A ، Mohammad 77 ، Magical Girl ، Ƒαкє ѕмιƖє ، First Star
آگهی
(28-06-2014، 18:34)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر من میخوام عکستو ببینم ! :|
|: مگه ندیدی
(28-06-2014، 18:35)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من آواتاره دخترونه ی شاد میخوام >_________________________<
وایسا آپ کنم بدم دِ
(28-06-2014، 18:36)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 18:34)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر من میخوام عکستو ببینم ! :|

هووي امير با توئه  -__-
|: تو چرا حرص میزنی ممد؟ 0_0
(28-06-2014، 18:36)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 18:32)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ی بد پیشواز نرفتی نه؟ |:

بله؟! :| جان؟ :| چی؟! :|
شما؟! :| تو ؟! :| کی؟! :|
من؟! :| چرا؟! :|واسه کی؟! :|
راحت باش -_-
 سپاس شده توسط T A R A ، Mohammad 77 ، Ƒαкє ѕмιƖє ، † αƖιєη †
(28-06-2014، 18:37)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 18:35)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرداس مگه ماه رمضون ؟؟ 0__0

باس سحری پاشیم ینی؟ 0_0

دخدرخالم ماه رمضونو فقط واس لاغریش دوس دارم جالبش اینه ک سر افطار کل کالری هایی ک سوزونده بودُ دوباره بدست میاره ._. :|

تو چي؟ توهم واسه لاغريش ؟ !!! .__.

ایششش -_-
اشتباه تایپیه خو با گوشی سخته :/

دوس داره *

نه،من فقط برا رضای خدا روزه میگیرم *^__^*
چاقم نیستم ._.
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط T A R A ، Mohammad 77 ، Ƒαкє ѕмιƖє
(28-06-2014، 18:39)✘LOv!ηG_ShØw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ^_^

الاه اکبر .__.

سلام
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT× ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ✘LOv!ηG_ShØw
من افسرودگی میگیرم اخه الان وقت ماه رمضونه0_0crying
(28-06-2014، 18:39)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راحت باش -_-
[/quote]

من راحتم! :|
___
آیسان اینو میخوای ببینی؟! :|
این هرروز یه شکله :|
___

سلام صبایی ^_^
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT× ، ✘LOv!ηG_ShØw ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Mohammad 77
(28-06-2014، 18:32)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 18:30)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 18:26)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه پسر خوبیم |:

رو هوا دارن منو میزنن |:
دختره هم دلش خوشه ها -_-

مواظب باش برادر :|

برو نمازتو بخون :|

روزتو گرفتی :| ؟!

توبه توبه -___-
ریا میشه |:ول نمیکرد سیریش -_-
.
.
.
نورا راستی دقت کردی رکی تو پ.س چقدر مهربون میشه اینجا میاد یه روزایی بداخلاق میشه؟ 0_0

(28-06-2014، 18:31)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 18:30)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روزتو گرفتی :| ؟!

وای نه :|
فردا .. روزه .. بدبختی .. اثد>__<
یه ماه فقد ثواب میکنیم :|
بچه ی بد پیشواز نرفتی نه؟ |:

دس خودم نی امیر ..

ولی اگه از دستم ی موقع هایی ناراحت شدی ..

شرمنده ..

من هر حرفی میزنم منظوری ندارم .. (..*)
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT× ، Ƒαкє ѕмιƖє
(28-06-2014، 18:41)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 18:39)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راحت باش -_-

من راحتم! :|
___
آیسان اینو میخوای ببینی؟! :|
این هرروز یه شکله :|
___

سلام صبایی ^_^
[/quote]

|:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mohammad 77
آیسان این غمگینه :/ ؟
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Magical Girl ، ×ThundeRBolT× ، #marya#

|: مگه ندیدی

نه ! :|

▬▬▬▬

هویی ممد زنت اومد ^_^ !

▬▬▬▬

سلام صبا ^_^

▬▬▬▬

خداس بُزُرگ ینی این همون سیناس ؟ :|

http://upsara.com/images/4cmt_image.jpg
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـفـتگــوی آزاد نـســخـه |154| 83
 سپاس شده توسط T A R A ، Mohammad 77 ، ×ThundeRBolT× ، † αƖιєη †

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 45 مهمان