امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـفـتگــوی آزاد نـســخـه |154|

(28-06-2014، 15:05)~JaSmIn~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تـآرآ خـآنوم ؟! گـفـتگــوی آزاد نـســخـه |154| 38

صبا آقا؟!kaffe2
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـفـتگــوی آزاد نـســخـه |154| 38
 سپاس شده توسط Albert wesker ، ~JaSmIn~
آگهی
(28-06-2014، 15:06)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امضای سروش خیی بالهBig GrinBig GrinBig GrinTongue

دوست داری؟؟؟ /:
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط Albert wesker ، !~IмДи~!
(28-06-2014، 15:05)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا؟! :| ^____^*

اوهوم ^_^

وقتی گفته خوش ب حال دوست پسر یا شوهرت ینی چی فک میکنی ؟ ._.

▬▬▬

سلام صبایی (:

سلام محمد .. !

▬▬▬

علی عکست چی شد ؟

گذاشتی تو عکس خودتان و اتاق شخصیتان ؟ ._.
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـفـتگــوی آزاد نـســخـه |154| 38
 سپاس شده توسط T A R A ، Albert wesker ، Jack Daniel'ѕ ، !~IмДи~! ، ~JaSmIn~
(28-06-2014، 15:07)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 15:06)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 15:05)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 15:03)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 15:02)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سرعت هیچی خودت خوب شدی؟
موهات چی؟

حرف مو رو نزن

میخاوم از این ب بعد بت بگم کچل ناراحت میشی کچل؟Big GrinExclamationIdea

کچل نکردم
کوتاه کردم

حالا من میخاوم بت بگم کچل

برادر من میگم کچل نکردم
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
Now he's gone .. And I don't know why ..
._.
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط T A R A ، Albert wesker ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ◄Iяαи► ، Ƒαкє ѕмιƖє
(28-06-2014، 15:06)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام....

آواتارتو خیلی دوست دارم خیلی قشنگه ^ـــــــــ^
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط Albert wesker
سلـآم ^ـــ^
|:
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ◄Iяαи► ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Albert wesker ، Magical Girl ، T A R A
(28-06-2014، 15:05)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 14:59)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من عمــــــــآد ميخوآم!

تو کمربـند میخوای ؟

تو از من غآفلي برو بآ كيآنآ جونت منو هي اسكول نكن!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـفـتگــوی آزاد نـســخـه |154| 38
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، !~IмДи~!
(28-06-2014، 15:08)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 15:05)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا؟! :| ^____^*

اوهوم ^_^

وقتی گفته خوش ب حال دوست پسر یا شوهرت ینی چی فک میکنی ؟ ._.

▬▬▬

سلام صبایی (:

سلام محمد .. !

▬▬▬

علی عکست چی شد ؟

گذاشتی تو عکس خودتان و اتاق شخصیتان ؟ ._.

سلام امروز میذارم
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(28-06-2014، 15:07)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 15:06)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 15:04)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 15:02)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پوفف ..
خدافظ ._.

راسی !
من ب شوهر کسی چش ندارم !واقعا بعضیاتون خیلی شورشو در اوردید .. هنو 24 ساعت از دعوام با صادق نگذشته میاید پ.خ چرت و پرت تحویلم میدید !
ب دوس پسرتون شک دارید .. یا اون ادم نیست سر من خالی نکنید !

خدافظ ایسان تارا،فاطی و دنیا ^_^
و نورا ،اگه هست ._.
سآرآ نرو نه نه crying

چته؟ ._.
هيمـــــــٍ شكست عجقي خوردم!

خواستی بگی بیا پ.خ ..
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Albert wesker

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان