امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـفـتگــوی آزاد نـســخـه |154|

(28-06-2014، 14:29)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 14:26)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رضا :|||

رکی :|||

مهرزاد :|||

تُف :||
مى تونى کشک صدام کنى..

واد دِ فاز :| ؟!

اینا یه چیزی گفتن من صداشون زدم :3
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI ، ∆ MeRzaD ∆ ، ◄Iяαи► ، † αƖιєη †
آگهی
(28-06-2014، 14:29)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی ؟!
جون ؟! (:

___

نوری بیا خودم فراریت میدم *^_^*
حقیقی هم دعوت کنمـ پآرتی ؟! *^_^*
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، First Star ، † αƖιєη † ، ρяіηcεss~Αιοηε
بچه ها پارتی نگیرین اونجا همش ************************************ :V
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، ◄Iяαи► ، † αƖιєη † ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
سلام ^_^*

رضا تولدت مبارک (از طرف تارا و پری با کمی تاخیر:|)
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـفـتگــوی آزاد نـســخـه |154| 24
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، ◄Iяαи► ، ∆ MeRzaD ∆ ، † αƖιєη † ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://top-code.ir/post/143/

این آهنگ TAR-A واقـعـا داره اشکـمو در میـاره . زدم تو فـآز کـره و ژآپن و آمریکـا .
(28-06-2014، 14:24)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 14:20)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 14:18)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 14:15)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 14:12)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره آره *^_^*

دوسه تا پسرهم میاریم پیشمون باشن بیشتر حال بده *._.*

میخوام بیشتر پسر دعوت کنیم *^_^*

من دآيي كوچيكمو بيآرمـــــــــٍ؟؟؟خيلي خوشگله 20 سآلشه:4chs:
دآییتـــــ20 سـآلشهــــ؟

دآییـــ کـــوچیــکهــــــ یـــــ مــــنـــــ35 ســآلشهــــــ! |:

هيمـــــــــٍ آره من انقد بآهآش حآل ميكنم

مـــنـمـ داییــــــ20 ســآلـهـ مــــیخوآمــــــ>~<
بقيه ي دآيي هآم هم به ترتيب 23 . 25 . 26 سآلشونه (=
گـفـتگــوی آزاد نـســخـه |154| 24
(28-06-2014، 14:28)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونید برا اینه صابر پیام هاتون رو زود تر بخونه باس چیا کنبید/؟

عنوانو بزنی :

صابر عزیز انجمن شما به زودی حک میشه !!

صابر ==> O___O !!

بعد وا میکنه ..

میگی ==> شوخی کردم :|
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(28-06-2014، 14:26)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 14:23)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 14:17)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی ؟ =)))))))))))))))))
بابات کیه ؟! -___-

هری .. هری Confused

:|

برو تو اتاقت -__-

فاطی توهم باس با احمت بری .__.
بدون شوهرت پارتی بی پارتی *.__.

اصن معنی نداره دخدر تو چشم یه نامحرم نیگا کنه =_=
تـــَـنــهـــایی
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mason
(28-06-2014، 14:29)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من طرف شمام :|

منه بدبخت بی چاره یه جا نشستم ._.

تو که منو با خودت نمی بری ._.

چیز خوردم ._.

تو هم بیا ._.

(28-06-2014، 14:31)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نوری بیا خودم فراریت میدم *^_^*
حقیقی هم دعوت کنمـ پآرتی ؟! *^_^*

آره حقیقی رو بیار ^_^

من موسوی رو میارم ._.
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(28-06-2014، 14:30)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 14:29)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 14:26)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رضا :|||

رکی :|||

مهرزاد :|||

تُف :||
مى تونى کشک صدام کنى..

واد دِ فاز :| ؟!

اینا یه چیزی گفتن من صداشون زدم :3
نو فاز
منظورم جواب سلام بود
 سپاس شده توسط First Star

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 17 مهمان