امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـفـتگــوی آزاد نـســخـه |154|

میدونید برا اینه صابر پیام هاتون رو زود تر بخونه باس چیا کنبید/؟
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Aiden Pearce
آگهی
(28-06-2014، 14:24)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 14:22)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
✯مهرزاد✯ نوشته شده توسط: نوشته است:من میشناسم بگو بیان :|

دوس پسرامن تو نمیشناسی ._.
نمیشنامسم ._.

چون کسی نیست :|

پارتی هم تعطیل نورا برو تو اتاقت تا من بیام -_-
اوفف....

بچه ها وایستید تازه قضیه داره به جاهایه خوب خوبش میرسهBig Grin

میخوای لشینی نگا کنی ؟ ._.

بیا اینور مزاحم خلوتشون نشو >___<
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Mᴏsᴇs ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، First Star
سلام محسن ! (:

(28-06-2014، 14:21)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی ؟! .__.

میخوای بری پارتی ؟! *-*

امشب خواستگارا میان :|
آره مامان ._.

دو درشون کن من حوصله ندارم -_-

(28-06-2014، 14:15)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-__-

پسراش زیادن:|
خوبهـ کهـ *^_^* !

(28-06-2014، 14:26)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی ؟! >__<
حق نداری بری پارتی -__-
مامان >__<

از خونه فرار میکنم -__-
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
(28-06-2014، 14:25)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قديما جواب سلام ميدادين

موسن این کـه تویی کــ . منه به این مهمی سپـآس نمیگیرم جدیدا .

الـان دارم عکس آپ میکنم بزارم 5 ردیف لایک بخوره . بهترین راه کسب درامده Big Grin.
 سپاس شده توسط Aiden Pearce
فاطی ؟!
گـفـتگــوی آزاد نـســخـه |154| 23
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(28-06-2014، 14:26)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رضا :|||

رکی :|||

مهرزاد :|||

تُف :||
مى تونى کشک صدام کنى..
 سپاس شده توسط First Star ، † αƖιєη †
(28-06-2014، 14:28)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 14:24)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 14:22)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:

نمیشنامسم ._.

اوفف....

آدم باش :|
:V

(28-06-2014، 14:28)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:

نمیشنامسم ._.

اوفف....

میخوای لشینی نگا کنی ؟ ._.

بیا اینور مزاحم خلوتشون نشو >___<
آیسان نیست:| Big Grin

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Magical Girl
(28-06-2014، 14:28)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از کَف حقیقی اومدین بیرون رفتین تو کَف موسوی

میبینی سوروش :|

شوهر آدمو میدزدن -___-
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Mᴏsᴇs
(28-06-2014، 14:26)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رضا :|||

رکی :|||

مهرزاد :|||

تُف :||

من طرف شمام :|

منه بدبخت بی چاره یه جا نشستم ._.

تو که منو با خودت نمی بری ._.
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Mᴏsᴇs ، First Star
(28-06-2014، 14:28)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام محسن ! (:

(28-06-2014، 14:21)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی ؟! .__.

میخوای بری پارتی ؟! *-*

امشب خواستگارا میان :|
آره مامان ._.

دو درشون کن من حوصله ندارم -_-

(28-06-2014، 14:15)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-__-

پسراش زیادن:|
خوبهـ کهـ *^_^* !

(28-06-2014، 14:26)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی ؟! >__<
حق نداری بری پارتی -__-
مامان >__<

از خونه فرار میکنم -__-
دختراش کمن -_-

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 18 مهمان