امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـفـتگــوی آزاد نـســخـه |154|

(28-06-2014، 14:22)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 14:21)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پ آیسان نمیاد >_<

فاطی تو هم نرو Confused

نیان ^___^

فقد من تنهام -___-

تینا و مرضی هم میان -__-

رز تو هم بیا :|||

لادن تو هم بیا .__.

باس اول از پریا اجازه بگیرم :|

فاطی ؟! >__<
حق نداری بری پارتی -__-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تـــَـنــهـــایی
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
رضا :|||

رکی :|||

مهرزاد :|||

تُف :||
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، ∆ MeRzaD ∆ ، MOHSENEBRAHIMI ، † αƖιєη † ، Magical Girl
(28-06-2014، 14:23)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 14:17)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی ؟ =)))))))))))))))))
بابات کیه ؟! -___-

هری .. هری Confused
(28-06-2014، 14:25)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قديما جواب سلام ميدادين

الآن با سپاس جواب می دن 
نامردا DodgyDodgyDodgy
گـفـتگــوی آزاد نـســخـه |154| 22
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI ، ρяіηcεss~Αιοηε ، tyjtfhdhr
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://top-code.ir/post/171/

سـابـقه نداشت . 1 کـره قشنـگ و بـا بیس و سـاب آهنگ بخونه . به جز اون مرده گاگنام استار . Big Grin
 سپاس شده توسط Aiden Pearce
(28-06-2014، 14:24)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 14:22)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیشنامسم ._.

چون کسی نیست :|

پارتی هم تعطیل نورا برو تو اتاقت تا من بیام -_-

رضا میشی چشای اینو ببندی من فرار کنم ؟! ._.
هرگز-_-

(28-06-2014، 14:26)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 14:24)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 14:22)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیشنامسم ._.

رضا میشی چشای اینو ببندی من فرار کنم ؟! ._.
رضا طرف منه :v
راس میگهcof

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، First Star ، Magical Girl
این ماری جواناس .. V:

http://www.siteaks.com/uploads/gallerydir/2445/1.jpg
اوففف .. !
گـفـتگــوی آزاد نـســخـه |154| 22
(28-06-2014، 14:24)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
✯مهرزاد✯ نوشته شده توسط: نوشته است:من میشناسم بگو بیان :|

دوس پسرامن تو نمیشناسی ._.
نمیشنامسم ._.

اوفف....

بچه ها وایستید تازه قضیه داره به جاهایه خوب خوبش میرسهBig Grin
آدم باش :|
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، First Star
از کَف حقیقی اومدین بیرون رفتین تو کَف موسوی
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، First Star ، ∆ MeRzaD ∆ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Aiden Pearce

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 41 مهمان