امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـفـتگــوی آزاد نـســخـه |154|

(28-06-2014، 14:14)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

O__o

0__0

!!!

نع بابا !!؟

راجبـه چی ؟! o_O
آگهی
(28-06-2014، 14:14)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نع بابا !!؟
دوروغ میگه ._.

(28-06-2014، 14:15)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پسراش خوشگل باشنBig GrinBig Grin
هم چیز باز :||

(28-06-2014، 14:15)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو بچه لویی هستی .__.

برو جلو دوستات پز بده بابام خواننده ست *.__.
غلط کردی تُ >_<
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، † αƖιєη †
(28-06-2014، 14:17)تی ام بی تربیت نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام :bighug:
انجمن شما جریانش چیه؟
چه  بدردی میخوره؟

سوتي رو حآل كنيد چه به دردي ميخورهBig GrinBig Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـفـتگــوی آزاد نـســخـه |154| 18
می خوام پارتی بگیرم Big Grin
 ولی حیف که نمی تونم Sad
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(28-06-2014، 14:15)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه دختر فقد من و فاطی و آیسانیم *^__^*

بقیه دخترارو نمیشناسم نیان ._.

پَ من چیم ؟
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط First Star ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، † αƖιєη †
(28-06-2014، 14:15)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 14:14)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 14:12)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 14:10)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقد ماری جوآنآ ! ^_^*

آره آره *^_^*

دوسه تا پسرهم میاریم پیشمون باشن بیشتر حال بده *._.*

میخوام بیشتر پسر دعوت کنیم *^_^*
دختر هم زیاد بیارین (._.)

نه دختر فقد من و فاطی و آیسانیم *^__^*

بقیه دخترارو نمیشناسم نیان ._.

پسرا رو چون میشناسم بیان :/

._.
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، First Star
چه بدردی میخوره یا به چه دردی میخوره ؟ :|||||
(28-06-2014، 14:18)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نع بابا !!؟
دوروغ میگه ._.

(28-06-2014، 14:15)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پسراش خوشگل باشنBig GrinBig Grin
هم چیز باز :||

(28-06-2014، 14:15)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو بچه لویی هستی .__.

برو جلو دوستات پز بده بابام خواننده ست *.__.
غلط کردی تُ >_<
خب دخترا ک خودین:|...

مگه از پسراش چیزی به ما برسهBig Grin

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(28-06-2014، 14:18)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 14:17)تی ام بی تربیت نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام :bighug:
انجمن شما جریانش چیه؟
چه  بدردی میخوره؟

سوتي رو حآل كنيد چه به دردي ميخورهBig GrinBig Grin

ما همیشه سعی می کنیم که افردا تازه وارد رو بهشون اهمیت نمی دیم یا سعی می کنیم که ایرادشون رو بگیریم 
ولی اگر یه مدیر اینو بگه می گیم اشکال نداره 
اینکارو نباید بکنیم
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
(28-06-2014، 14:16)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جم کنید این پارتیو >__<

نچ =)

(28-06-2014، 14:17)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من میشناسم بگو بیان :|

دوس پسرامن تو نمیشناسی ._.

(28-06-2014، 14:18)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پَ من چیم ؟

دخترایی که الان بودن رو گفتم !

تینا هم میاد پَ :V

تینا اینا ماریجوآنا نمیکشن :3

تو بیا با من بکش ._.
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Mᴏsᴇs ، Dead Silence ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، † αƖιєη †

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان