امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـفـتگــوی آزاد نـســخـه |154|

(28-06-2014، 14:02)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 14:00)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 13:59)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 13:58)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 13:56)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رضا دخدره ازت خاستگاری کرد نمیخوای جوابشو بدی ؟ ://
بعد جواب آیسان رو شما میدادی(: :| ؟

یا عرفان :V ؟
عرفان؟ :|

شما هم دارین ب همون چیزی که من فک می کنم فک می کنین ؟ o_O
ـ_ـ

عرفان اند رزی :|

رز :||||

تو که دخدر خوبی بودی :|||

(28-06-2014، 14:02)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 13:57)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 13:55)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 13:53)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 13:52)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Big Grinيه کليپ ديگه داشتم Big Grin

اونم درباره فاطي بود -__-

اگه احمت بدونـهههه ... :|

گمشووو Big Grin

من چيکار کنم!!!؟ .__.

بی ادب ! :| ( Big Grin )

خودت گمشووو {=

زود باش ب دست و پام بیوفت تا ب احمت نگم ! -___-

:|

هر فاطي که اون فاطي نيست ._.

هر گردي گردو نيست >:

الانه که گریه کنه .. { Big Grin }
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Mohammad 77 ، Mason ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
(28-06-2014، 14:04)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راسی من امــروز 6 نفر رو محروم..کردم..!Sleepy

منو دوس داشته باشید..!Angel

بــآی..!Blush

هيمــــــــٌٍ آره به منم اخطآر دآدي:cool:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـفـتگــوی آزاد نـســخـه |154| 12
(28-06-2014، 14:05)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعیییی :ngh:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
*._.*
لزوما گ**اده:|:|

(28-06-2014، 14:04)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 13:59)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 13:58)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 13:52)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Big Grinيه کليپ ديگه داشتم Big Grin

اونم درباره فاطي بود -__-

یآ قمـر بنی هـاشم . فیلـم فـاطی هم رفت بیرون ؟؟. !!___!!

امرو همـه چی جـآلبه .

:|

Smile
:V

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(28-06-2014، 14:03)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تازه فیلم احمدم اومده|:

اون بدون سانسوره /:
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ◄Iяαи► ، † αƖιєη †
(28-06-2014، 14:03)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تازه فیلم احمدم اومده|:

احـمد فیلمشو مـا پخش زنده دیدیم از پشت صحنه . Big Grin
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
رزی ؟! .__.

باز بدون من نسخه زدی :|

جاستین خودش کم بود مینیونشم اومد :|

http://upcity.ir/images2/44523035159365057050.jpeg
تـــَـنــهـــایی
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mason
(28-06-2014، 14:02)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درکــت {ن} میکنم .

حـرفی نداری بزنی ؟

خـدایی امرو همه چی جـالبه . . . جـالبه . Angel
نه ._.

.__.

تازه فیلم احمدم اومده|:
O_o ؟!

چرا امروز یجوریه ؟! -___-

what the hell ؟! :|
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، † αƖιєη † ، !~IмДи~!
من امرو به یه نفر 30% اخطار دادم:|
موهامو کوتاه کردم
دیگه خر هم بهم پا نمیده
cry2
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
سپاس شده: 8888
^_^
 سپاس شده توسط † αƖιєη †

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 17 مهمان