امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـفـتگــوی آزاد نـســخـه |154|

(28-06-2014، 13:40)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 13:38) ✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 13:37)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهرزاد؟ O-o
اواتارتو عوض کن!
چرا عوض کنم؟ :|
می دونی....یکم...
البته فقط یکم...
شایدم بیشتر از یکم مزخرفه -_-
من نظرتو در مورد اواتارم خواستم؟
 سپاس شده توسط First Star
آگهی
خخخ Big Grin :|

چ باحال بود کلیپه ممد V:

فاطی فاطی فاطی :|
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، † αƖιєη † ، ◄Iяαи►
سلامBig Grin
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(28-06-2014، 13:43)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چ باحال بود کلیپه ممد V:

به احمد ميگم برات اونطوري بخونه Big Grin

فاطي فاطي فاطي Big Grin
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ∆ MeRzaD ∆
(28-06-2014، 13:40)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 13:38) ✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 13:37)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهرزاد؟ O-o
اواتارتو عوض کن!
چرا عوض کنم؟ :|
می دونی....یکم...
البته فقط یکم...
شایدم بیشتر از یکم مزخرفه -_-

اواتارش خیلی معنی داره :|
چشه؟ خیلی باحاله ..

(28-06-2014، 13:41)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 13:38)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بوم بوم .. شیک شیک ._.

آدآمس شيك ميخوريbathtime

شیک نه ، شِیک (shake) ینی بلرزون ._.

اهنگه ._.
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، First Star ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ◄Iяαи► ، † αƖιєη †
(28-06-2014، 13:42)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 13:40)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما لطف داری :|

جدیداً..بـآ جدیدآ..پرش میکنـی..!>_<

تو از موی سپیدم نمیکشی خجالت..؟!Smile
 سپاس شده توسط Mason
(28-06-2014، 13:44)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 13:43)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چ باحال بود کلیپه ممد V:

به احمد ميگم برات اونطوري بخونه Big Grin

فاطي فاطي فاطي Big Grin
گـمـشـو Big GrinBig GrinBig Grin

-_-
 سپاس شده توسط Mohammad 77
(28-06-2014، 13:42)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 13:41)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی بگم پری ؟ ._.

سعی کن ببخشی..! ._.

مثه من که این خَـرو بخشیدم..!._.

همه چیو فراموش کردم من ._.
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ
دلم میخواد نام کاربریمو عوض کنم .-.
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
چقدر این نویسندگی رو نورا تاثیر گذاشته ! o_O

بچه اصلا همـــــــــــــــــش داره ب خودکشی فکر میکنه .. O_o

:|
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، First Star

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان