امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 153(2) ஜ۩۩ஜ

(28-06-2014، 1:19)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 1:16)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 1:14)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایوای ..

اصن من میگم تم؟مه ! چ ربطی داره تو بری ب اون یارو همه چیو تریف کنی هان ؟ فقط اینو توجیه کن !!

طرف دوسِت داشت..!مطمئنم اگه بیاد ببینه قضیه چی بوده...زندگـآنی نمیذاره اون هم برای من...!

تمــوم شد آره..؟! به همین راحتی..؟!Sleepy

باشه من دیگه نمیـآم تو جمعتون..!راحت باشید..!Angel

بازم دلیل نمیشه بش همه چیو بگی !
تکلیف ثادق چی بود پس ؟.اون دوسم نداشت ؟

دلیلات کافی نیسن ..

ب همین راحتی !!
هع
کجاش راحت بود؟
پوفف
خدافس ..
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
(28-06-2014، 1:21)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 1:15)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی .. چیزه خاصی نی ._.

تموم شد Sleepy
سارا .. نه میخوام قضاوت نابجا بکنم وقتی که موضوع رو نمیدونم نه قصد دخالت دارم ..

فقد ؛ پسرا امروز میان و فردا میرن .. ولی یه دوست همیشه پیشته و اونه که از آخر میمونه!

از دستش نده بیخودی ..

خدافستون ._.

نه خـآنوم همه چیرو تمــوم کرد..!Angel

سرد شد../!؟؟ مـآ هم میگیم یَــخ کن..!Sleepy
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(28-06-2014، 1:21)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 1:15)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی .. چیزه خاصی نی ._.

تموم شد Sleepy
سارا .. نه میخوام قضاوت نابجا بکنم وقتی که موضوع رو نمیدونم نه قصد دخالت دارم ..

فقد ؛ پسرا امروز میان و فردا میرن .. ولی یه دوست همیشه پیشته و اونه که از آخر میمونه!

از دستش نده بیخودی ..

خدافستون ._.

از قدیم گفتن ، حرف راستو از بچه بشنو ..!
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 153(2) ஜ۩۩ஜ 111
(28-06-2014، 1:23)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من بچه ام ؟! (ـ_ـ*)
(28-06-2014، 1:22)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 1:19)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بازم دلیل نمیشه بش همه چیو بگی !
تکلیف ثادق چی بود پس ؟.اون دوسم نداشت ؟

دلیلات کافی نیسن ..

ب همین راحتی !!
هع
کجاش راحت بود؟
پوفف
خدافس ..

خیلی راحت گفتی تمــوم...! یادت رفت..؟!Sleepy

بعضی وختا آدما دنبالِ یه بهونن که از شانسشون گیرشون میـآد.!Angel
(28-06-2014، 1:24)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 1:23)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من بچه ام ؟! (ـ_ـ*)

بدون شک ..*--*

فاطی .. چیزه خاصی نی ._.

تموم شد Sleepy

از دستش نده بیخودی ..

خدافستون ._.

فاطی هیچی نمیدونی هیچی..!

من دیه ب این خانوم اعتماد ندارم ..

راسی پریا جان ، حرفای قبلیتونم میدونم آ ..

ک راجب رابطه ما براشون نطق میفرمودی !

حالا واقعن نمیدونم با اجازه کی اینکارارو میکردی ولی بازم بت هیچی نگفتم .. این اخرش بود ..
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ღSηow Princessღ ، امیررضا*
(28-06-2014، 1:26)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 1:24)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من بچه ام ؟! (ـ_ـ*)

بدون شک ..*--*

ممنونم :||

بچه بودن خوبه ^_^ !

._.
گـــــــفتی فرامـــــــوش کـــــردن آســــــان اســـــت

تـــــــو فرامـــــــوش کـــــن

مـــــن ســــــاده ها را بــــلد نیســـــتم

هعی~_~
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اه اه اه اه-.-
 سپاس شده توسط # αпGεʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 45 مهمان