امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 153(2) ஜ۩۩ஜ

(28-06-2014، 0:38)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 0:35)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 0:33)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اغا من سارام ._.

بعدن سو تفاهم نشه برید ب فرزام بدبخت گیر بدید -_- :|

خیلی بد بود...کـآرت..... این رفتارت...!!!پیامه اخرت..! تو حق نداری با من اینطوری صحبت کنی..!

ینی تو این 2 سال تو منو نشناختی ؟؟؟؟؟! )":

کار تو چی ؟

رفتار تو چی ؟

بذاریم صادق قضاوت کنه خیلی بهتره ! کارت هیچ فرقی با خیانت نداشت دوستم!ب من ... ب دوستت ..

تو خودت گفتی تموم شده..؟؟؟! نگفتی..؟؟؟!

میخوای به صادق بگی..؟! ): بگو..!چه بهتر..!! بذا همه بد شن باهام...اصن به همه بگو.!
آگهی
(28-06-2014، 0:39)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 0:35)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خو به سروش شوهر کن :|

مگی تو قبلا به عموی من شوهر نکرده بودی ؟!.__.
سروش ؟! O___O

لادن :|
چه اصرآریه ؟
احمد میآد نصفت میکنه هآ ...!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 153(2) ஜ۩۩ஜ 99
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(28-06-2014، 0:40)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 0:37)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 0:34)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 0:31)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 0:29)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیبینی بزرگ ترا به بچه ها میگن عمو جون...

اینم همون جریانه...

بابایی:|....

برو بچه....

بابا شدم رفت !!

برو کله شبی یه جا دیگه بساط روشنفکریتو بپا کن...

:|

راستی رضا یک سوال چرا بهت میگن پاستیل خرسی چون رفتم هر چی تحقیق درباره آواتار و امضا و نام کاربری هر چیز دیگه ایی کی بگی کردم به پاستیل خرسی نرسیدم !!!!!
کلا اون موضوع رو بیخیال شو:|

باشه کدوم کثافتی اینو ساخته؟؟؟؟ -ــــــ-
ایمان :V

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط S R U H
(28-06-2014، 0:37)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 0:33)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اغا من سارام ._.

سارا اون پ.خ ای که من دادم رو تُ ج دادی ؟! ..

(28-06-2014، 0:34)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی احمد رو دو در کردی :| ؟cof
نه ._.

لادن داره منو شوهر میده :|

(28-06-2014، 0:34)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راست میگه من یه سگ به تمام معنا هستم
خوبه خودتم میدونی که حیوونی -_-

ترشیده شدی -__-

من سن تو بودم شیش تا بچه داشتم :|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تـــَـنــهـــایی
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Thyme ، Jack Daniel'ѕ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(28-06-2014، 0:36)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 0:35)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 0:32)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوستآم تورو خُدا ببخشید این دکمه سپاسم هنگه ...
نمیتونم بسپاسم !
وگرنه خودتون که منو میشناسین ...!
:-)

تو یکی از ارسالای منو چن دیقه پیش سپاس زدی..!

من میرد دادگاه شکایت میکنم

|||:

نمیدونم مشکل چیه !..
عشقی سپاس میده !
خدایا توعبه ،..!

توبه واسه تو کمه

پاشو خواهر من باسپاسات برو مکه اجر های اونجارو لیس بزن شاید خدا بخشیدت:|
نمیدونم برای چی
با تو خوبه همچی
میشه که ساعتا با هم تنها بی خیال ِ همه شیم
اصلا” پیش ِ همه بده شیم
از شلوغی ها زده شیم
نفسهامون وصله جدا ممکنه که خفه شیم

Oreb#
بروباو اینا ج منو نمیدن من میرم شب خ وووو ش بای (B
(28-06-2014، 0:41)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 0:37)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اغا من سارام ._.

سارا اون پ.خ ای که من دادم رو تُ ج دادی ؟! ..

(28-06-2014، 0:34)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی احمد رو دو در کردی :| ؟cof
نه ._.

لادن داره منو شوهر میده :|

(28-06-2014، 0:34)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راست میگه من یه سگ به تمام معنا هستم
خوبه خودتم میدونی که حیوونی -_-

ترشیده شدی -__-

من سن تو بودم شیش تا بچه داشتم :|
این ترشیده نیست...

شما یه چیزیت هست:|...

یه اسمه خوبی هم داره:| :V

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Thyme ، Jack Daniel'ѕ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(28-06-2014، 0:41)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 0:36)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 0:35)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 0:32)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوستآم تورو خُدا ببخشید این دکمه سپاسم هنگه ...
نمیتونم بسپاسم !
وگرنه خودتون که منو میشناسین ...!
:-)

تو یکی از ارسالای منو چن دیقه پیش سپاس زدی..!

من میرد دادگاه شکایت میکنم

|||:

نمیدونم مشکل چیه !..
عشقی سپاس میده !
خدایا توعبه ،..!

توبه واسه تو کمه

پاشو خواهر من باسپاسات برو مکه اجر های اونجارو لیس بزن شاید خدا بخشیدت:|

هر هر
:|
Unknown
(28-06-2014، 0:42)♥ℜOℳℓnÅ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بروباو اینا ج منو نمیدن من میرم شب خ وووو ش بای (B
اسکل میخوای بری برو چرا جواب ندادنو بهونه میکنی هم من ج تو دادم هم پانیذ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان