امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 153(2) ஜ۩۩ஜ

(28-06-2014، 0:08)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|||:

دوباره هویت من و فاطی قاطی شد. {{{{{{{{=
استدعا (؟!:|) میکنم :||
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، † αƖιєη †
آگهی
سره یه بیت حافظ تو خصوصی برام نوشت گفتم حافظ میخونی؟زد:شب که میشه به عشق تو غزل غزل صدا میشن..

گفتم پس ابی گوش میدی؟الان یکی از شعرای زد بازی گذاشته:اره اوبی مارو دیدی بنداز سرو پایین!بش گفتم لابد زاخاری؟الان شعر ساسی مانکن داده..

خدایا.،
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 153(2) ஜ۩۩ஜ 88
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
علی~~~>تورو جون عمت بس کن اقا من خر یکی دیگه رو دوس دارم حتما باید بگم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(28-06-2014، 0:11)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سره یه بیت حافظ تو خصوصی برام نوشت گفتم حافظ میخونی؟زد:شب که میشه به عشق تو غزل غزل صدا میشن..

گفتم پس ابی گوش میدی؟الان یکی از شعرای زد بازی گذاشته:اره اوبی مارو دیدی بنداز سرو پایین!بش گفتم لابد زاخاری؟الان شعر ساسی مانکن داده..

خدایا.،
اینجـا عضوه ؟!

من میخوام باهاش حرف بزنم Big Grin !
(28-06-2014، 0:10)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 0:06)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه پسر هم به من پیام داده :

عزیزم چیشده چرا این قدر عصبانی گلم :|

کاش من مدیر بودم .___.

ببخشید یه سوال دارم اگه اون مدیر بود چیکار میخواست بکنه !!!!

اگه اون مدیر بود ؟! .__.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تـــَـنــهـــایی
(28-06-2014، 0:11)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 0:09)*نیوشا*14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 0:04)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نیوشا ~~> خفه شو کی با تو بود

من همون ماریا ای خدا روزی چند بار باس بگم

جدی؟!

ولی بگم امیر زن داره Big Grin

O.O

مـن دیگــه واقعــنی غیرتــی شدمــــ!

-___-

شوهــر دزدی تــو شب روشـــن؟!؟!
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
(28-06-2014، 0:13)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 0:10)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 0:06)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه پسر هم به من پیام داده :

عزیزم چیشده چرا این قدر عصبانی گلم :|

کاش من مدیر بودم .___.

ببخشید یه سوال دارم اگه اون مدیر بود چیکار میخواست بکنه !!!!

اگه اون مدیر بود ؟! .__.

آره ...!!
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
خوابم گرفته ـ_ـ

برم خصوصی ..

فعلا !
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، † αƖιєη †
(28-06-2014، 0:09)poriya 02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منو میگه ها Big Grin

یا علی..

فاطی این بود گفته بود افتخار اشنایی میدی...

مدد..
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
فآطی خوشحآلم شوورت برگشد ...!
;-)
سلام B-)
Unknown
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ~Mahnaz~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 37 مهمان