امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 153(2) ஜ۩۩ஜ

(27-06-2014، 23:20)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 23:19)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به یه نتیجه ی دیگه هم رسیدم

این که فردا باید ساعت 9/30 از خواب پاشم ولی نخواهم شد چون با این وضع که من تاحالا بیدارم ، ضایعه اس بیدار نمیشم :|||

منم ساعت 10 کلاس دارم!!!!

بابا کلاس کیلو چند؟فردا این ساعت دختر همسایه ی نکبتمون میخواد بیاد خونه چون اون تنها ست، منم تنهام!

حالا دهنمو سرویس میکنه با اون اوشکول بازیاش :|||
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 153(2) ஜ۩۩ஜ 80

سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
آگهی
سلام به همگی
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط #marya# ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، ЯØறдητ!c✘ G!гL
(27-06-2014، 23:22)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 23:20)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 23:17)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی از دوستام وقتی امتحان تموم میشه،میاد جلو همه داد میزنه:
What do we want‏?‏‏
منو دوستام هم میگیم:
‏Premium My baby‏!‏‏!‏‏!‏

تخراری .-.

ببیخشیدcryingcryingcryingcryingcrying
واسه من جدید بود!/:
خیلیم باحال بود((:

(27-06-2014، 23:21)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 23:18)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرین (:

نسی (:
خوبی؟!(:
 سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، ЯØறдητ!c✘ G!гL ، F A R ! N
((:

مــن بـآز بــه محفـل بـآزگشتـــــم.

(:|
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، Mσηѕтєя Gιяℓ
دستم پوکید
بدم پوکید
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
(27-06-2014، 23:22)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرین جان دخالت نباشه اما اگه من یوک و نیمم بخوابم نه صب بیدارم.چون دیه عادت کردم.از بس پای فلشم

:|
من شب های دیگه تا 3 بیدارم ولی وقتی فرداش کار داشته باشم یا کلاس نچ!

اصن لذتی که تو کش رفتن دستمال کاغذی از ساندویچی هست تو برنده شدن هفته های دویست میلیونی همراه اول نیست !!!بوخودااااااا
 سپاس شده توسط F A R ! N ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، ЯØறдητ!c✘ G!гL ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(27-06-2014، 23:23)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 23:20)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 23:19)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به یه نتیجه ی دیگه هم رسیدم

این که فردا باید ساعت 9/30 از خواب پاشم ولی نخواهم شد چون با این وضع که من تاحالا بیدارم ، ضایعه اس بیدار نمیشم :|||

منم ساعت 10 کلاس دارم!!!!

بابا کلاس کیلو چند؟فردا این ساعت دختر همسایه ی نکبتمون  میخواد بیاد خونه چون اون تنها ست، منم تنهام!

حالا دهنمو سرویس میکنه با اون اوشکول بازیاش :|||
برات آرزوی موفقیت در خاله بازی دارم:|
خاله ی خوبی باش!تو میتونی!! (:
 سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، F A R ! N
نسترن جان تنها موضوع این نیستش که.
من شنبه و دوشنبه و چهارشنبه هر هفته هم کلاس علوم و ریاضی و فارسی دارم.روی هم سه ساعت و نیم میشن.من یه نیم ساعت بیس دیقه بعد لز اذون مغرب میرسم خونه.نمیتونم با خودم کنار بیام که روزه نگیرم.چیکا کنم عزیزم؟؟

..
LIFE is a LiaR GaMe......SoooOOoO.......NEveR TruSt enYOne Angel
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ
مسخره بازی شده همه چی !

خدافظ
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 64 مهمان