امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مربای آلبالو و گیلاس

#1
مواد لازم:
آلبالو 1 کیلو گرم، شکر در صورتی که آلبالو ترش باشد 1-1.5 کیلوگرم
طرز تهیه:آلبالوها را تمیز کرده وپس از شستن در آبکش ریخته تا آب آن برود سپس هسته های آنرا جدا کرده و در ظرفیلعابی یا شیشه ای ریخته و شکر را در لابلای آن می ریزیم و 24 ساعت در یخچال نگهداریمی کنیم . روز بعد ظرف مربا را روی حرارت گذاشته ، از زمان جوش 15 دقیقه بجوشد ، کفآنرا می گیریم و ظرف مربا را خیلی سریع سرد می نماییم و 24 ساعت در یخچال نگهداریمی کنیم . روز بعد در صورتی که غلظت شهد مربا کم باشد ، آلبالوها را با صافی از شهدجدا نموده و شهد آنرا می جوشانیم تا کاملاً غلیظ شود سپس آلبالوها را مجدداً درداخل آن می ریزیم و 24 ساعت دیگر در یخچال نگهداری می کنیم در صورتی که روز سوممربا نیاز به جوشانیدن داشته باشد ، مجدداً مثل روز قبل 15 دقیقه می جوشانیم . دراین روش دانه های آلبالو کاملاً گرد و خوش فرم در داخل شهد می ماند . مربای گیلاسنیز کاملاً شبیه آلبالو می باشد با این تفاوت که داخل مربای گیلاس از دانه هل وجوهر لیمو نیز استفاده می نماییم . زیرا گیلاس نسبت به آن شیرین است و احتمالاًشکرک خواهد شد
پاسخ
آگهی
#2
eyval dari
پاسخ


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  فوت و فن های مربای خوش طعم و خوش رنگ
Exclamation طرز تهیه کیک تر آلبالو ^.^
  آموزش تهیه مربای پرتقال درسته
Smile طرز تهیه مربای پرتقال حلقه ای
  تهیه چیزکیک آلبالو با بیسکویت دایجستیو
  هلو - طرز تهیه مارمالاد هلو و مربای هلو
  فوت و فن های مربای خوش طعم و خوش رنگ
Heart کیک گیلاس *^_^*
Star طرز تهیه مربای کامکوات
  طرز تهیه مربای گل پالدو

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان