27-06-2014، 20:00
مواد لازم:
آلبالو 1 کیلو گرم، شکر در صورتی که آلبالو ترش باشد 1-1.5 کیلوگرم
آلبالو 1 کیلو گرم، شکر در صورتی که آلبالو ترش باشد 1-1.5 کیلوگرم
طرز تهیه:آلبالوها را تمیز کرده وپس از شستن در آبکش ریخته تا آب آن برود سپس هسته های آنرا جدا کرده و در ظرفیلعابی یا شیشه ای ریخته و شکر را در لابلای آن می ریزیم و 24 ساعت در یخچال نگهداریمی کنیم . روز بعد ظرف مربا را روی حرارت گذاشته ، از زمان جوش 15 دقیقه بجوشد ، کفآنرا می گیریم و ظرف مربا را خیلی سریع سرد می نماییم و 24 ساعت در یخچال نگهداریمی کنیم . روز بعد در صورتی که غلظت شهد مربا کم باشد ، آلبالوها را با صافی از شهدجدا نموده و شهد آنرا می جوشانیم تا کاملاً غلیظ شود سپس آلبالوها را مجدداً درداخل آن می ریزیم و 24 ساعت دیگر در یخچال نگهداری می کنیم در صورتی که روز سوممربا نیاز به جوشانیدن داشته باشد ، مجدداً مثل روز قبل 15 دقیقه می جوشانیم . دراین روش دانه های آلبالو کاملاً گرد و خوش فرم در داخل شهد می ماند . مربای گیلاسنیز کاملاً شبیه آلبالو می باشد با این تفاوت که داخل مربای گیلاس از دانه هل وجوهر لیمو نیز استفاده می نماییم . زیرا گیلاس نسبت به آن شیرین است و احتمالاًشکرک خواهد شد